Beure amb intel·ligència és possible amb Quo Smart Drink

Quo Smart Drink és el refresc intel·ligent per gaudir de les teves begudes favorites evitant les conseqüències adverses. La seva eficàcia ha estat contrastada pel departament de farmacologia de la Universitat Complutense de Madrid. A més, s’ha realitzat un test amb més de 20.000 persones obtenint alts índexs d’eficàcia. Ja es pot trobar Quo a Andorra 2000 i Pyrénées Pas de la Casa.

Gaudir de l’alcohol sense patir efectes secundaris ja és possible. Ens podem oblidar de les ressaques i divertir-nos amb “el puntet” que provoca, sense caure en la borratxera. Quo està creat per a les persones intel·ligents que es delecten amb els plaers de la vida però de forma sana. Quo Smart Drink aconsegueix ajudar a reduir al voltant del 50% la taxa d’alcohol i els efectes negatius d’aquest. La seva estudiada fórmula es basa en l’extracte purificat de cereals i és una font d’energia natural, sense estimulants artificials ni sucres afegits.

Orden de las copasLa forma més funcional d’usar Quo, és prendre’l uns deu minuts abans de la ingesta d’alcohol. També pot combinar-se amb la primera copa com a barreja, en lloc d’altres refrescs. Quo té gust llima llimona i no conté gluten, també és apte per a persones veganes. Habitualment, encara que això varia en funció del metabolisme i constitució de cada persona, l’alcohol triga uns set minuts a “pujar al cap” i afectar-nos. Bevent abans Quo, s’ajuda a reduir la taxa d’alcoholèmia.

Creat per un metge espanyol, Quo Smart Drink actua de dues formes: d’una banda, retarda el pas de l’alcohol de l’estómac al duodè, donant-li més temps al procés de metabolització i, de l’altra, fomenta el funcionament a nivell dels enzims hepàtics, potenciant i millorant la digestió de l’alcohol, ajudant a eliminar-lo i protegint el fetge.

Quadre comparatiu Quo SmartEl producte actua sobre el mateix procés natural que utilitza l’organisme per eliminar l’alcohol; Quo potència i dóna suport l’acció del propi cos i en facilita l’eliminació. La seva funcionalitat s’estén durant unes cinc hores després del seu consum. Alguns estudis apunten que després de 30 minuts s’ha eliminat gairebé tot l’alcohol i a les quatre hores no en queda res.

Aquest últim punt, implica la desaparició de les incòmodes ressaques o mals de cap, al dia següent o al cap de poques hores. Gràcies a l’efectivitat del producte, mentre dorms no deixa de treballar i així, en despertar, l’alcohol està fora del cos.