Les autoritats van visitar les noves instal·lacions de la Seu de la Justícia

El passat 31 d’agost, el cap de Govern, Xavier Espot; el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rosell, i el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, van visitar la nova Seu de la Justícia, la qual ja acull, des del passat 20 d’agost, les dependències del Consell Superior de la Justícia.

Fotos: César Vidal

Autoritats a la nova Seu de la Justícia

Durant aquesta visita, Espot, Rosell i Torres van recórrer els diferents espais que constitueixen l’edifici de la nova Seu de la Justícia que ja aplega diferents departaments i dependències que conformen el món judicial, com ara el Consell Superior de la Justícia, segons va informar el Govern d’Andorra a través d’un comunicat.

Autoritats visitant la nova seu de la justícia

L’edifici compta amb una planta baixa i set plantes superiors, així com un parell de soterranis, que sumen 15.458 metres quadrats de superfície. Tal com va informar el ministre Torres, la inversió total del nou edifici va ser de 22.155.358,66 euros, i permet l’expansió de les diferents dependències que hi conviuran, que són, a banda del Consell Superior de la Justícia, les sales de Cúries i Sales de Vistes, les Batllies Civils, les Batllies d’Instrucció Ordinària, les Batllies d’Instrucció Especialitzada, la Fiscalia, el Tribunal de Corts i el Tribunal Superior de Justícia.

Edifici de la Seu de la Justícia

Per la seva part, el cap de Govern va destacar la cooperació entre les diferents institucions amb l’objectiu de dissenyar una nova Seu de la Justícia completament funcional, que aplegués tot el necessari per donar un servei òptim a la ciutadania i també per facilitar el funcionament de cada entitat judicial.