El MoraBanc Andorra va caure en la disputa del III Trofeu Escaldes-Engordany

El BC MoraBanc Andorra va rebre la visita del Baxi Manresa que, sota la direcció tècnica de Pedro Martínez Sánchez, va superar el conjunt andorrà per 18 punts de diferència. Amb aquest resultat, l’equip d’Ibon Navarro va sumar la seva segona derrota en dos partits de pretemporada; la primera, contra el Barça.

Fotos: César De Pablos

Baxi Manresa campió del III Trofeu Escaldes-Engordany

El passat diumenge, dia 30 d’agost, el Pavelló Poliesportiu del Prat Gran, a la parròquia escaldenca, va ser l’escenari que va acollir la tercera edició del Trofeu Escaldes-Engordany, un partit a porta tancada que van protagonitzar el MoraBanc Andorra i el Baxi Manresa, i que va representar el segon compromís de pretemporada per als nois dirigits per Ibon Navarro.

Baxi Manresa i MoraBanc Andorra a Escaldes-Engordany

Després del prometedor inici de pretemporada que l’equip tricolor va mostrar en el seu debut contra el Barça, en el qual va caure 82-90 però amb la sensació que el partit va ser ben plantejat, les expectatives acompanyaven el MoraBanc Andorra en el seu següent compromís contra el Baxi Manresa. No obstant això, els jugadors de Pedro Martínez van començar el primer quart molt engegats i van signar un resultat parcial de 16-26 sobre el conjunt local.

Jelínek i la plantilla del MoraBanc Andorra

Durant el segon quart (33-49), el domini del Baxi Manresa va continuar essent la constant, gràcies a les recuperacions de balons i a la fina punteria d’alguns jugadors com ara Makai Mason, Dani Pérez i Rafa Martínez, que es van mostrar letals des de la línia de tres punts, amb 7 tirs encertats de 8 intents en la primera meitat del partit. En aquesta etapa del partit, el MoraBanc va tenir alguns centelleigs individuals, com ara l’empenta del jove Tyson Pérez, el lideratge de Nacho Llovet i la capacitat de Bandja Sy per fer-se amb els rebots, però aquests no van ser suficients per a frenar el rendiment col·lectiu del Manresa, que, durant un moment del tercer quart, va avantatjar l’equip nacional per 33 punts. El tercer quart va tancar amb resultat favorable per als manresans de 49-76.

Tyson Pérez del Morabanc Andorra

L’etapa final del compromís va cloure amb un increment en la intensitat del MoraBanc Andorra, que, amb 25 punts totals en l’últim quart, va mostrar la seva millor faceta davant un Baxi Manresa al qual van sorprendre. Malauradament, per al club andorrà, aquesta reacció va arribar massa tard; l’equip de Pedro Martínez Sánchez va marxar del Principat com a campió del III Trofeu Escaldes-Engordany, després de vèncer el MoraBanc per resultat de 74-92.

Partit entre morabanc andorra i baxi manresa

Malgrat la derrota, Tyson Pérez va fer un partit molt destacat, amb una efectivitat del 100% des de la línia de tirs lliures, tres triples encistellats i 18 punts totals, per convertir-se en el màxim anotador del compromís.

El pròxim divendres, dia 4 de setembre, el MoraBanc Andorra tornarà a l’acció, al Palau Blaugrana, on s’enfrontarà al Joventut de Badalona en les semifinals de la Lliga Catalana.

Plantilla del Morabanc Andorra