#EspecialMeritxell | Serveis pastorals al santuari de Meritxell

Serveis Pastorals i visites

Tots els diumenges de cada mes, a les 12.30 h, se celebra una missa ordinària.

Misses especials, a petició, i confessions

Se celebrarà també una missa, si és sol·licitada per una família o grup de pelegrinatge. Aquesta celebració s’acorda amb el rector del santuari per convenir dia i hora. La reserva també es pot fer a través del lloc web www.santuariodemeritxell.com. Pel que fa a les confessions, es fan durant l’horari d’obertura, tant al santuari com a AINA.

Trobades espirituals

“Diàlegs a Meritxell”. Aquestes trobades es fan el tercer dijous del mes de setembre o quan algun grup ho demanada. Es poden fer a una de les sales del Santuari o a AINA.

Missatges a la Verge de Meritxell

Si vols deixar un missatge a la Verge Meritxell, també ho pots fer de manera virtual. Només has d’anar al web www.santuariodemeritxell.com, seleccionar l’opció serveis religiosos, missatges a la Verge, i omplir els camps amb les dades, nom, plegaria i el correu electrònic.

Verge de MeritxellServei d’acollida

El santuari també disposa d’un servei d’acollida per als peregrins. Es fa, els diumenges a la tarda i els dimarts al matí. No obstant això, es recomana fer una reserva, abans de l’arribada, perquè pugui acompanyar als grups que fan la peregrinació a Meritxell, a la celebració, així com explicar-li el santuari amb un guia.

Ajuda al santuari

Els pelegrins, o els qui demanen un dels serveis del santuari, poden lliurar en un sobre etiquetat com a “Germanor” l’ajuda que el seu cor li dicti en aquell moment. Aquesta ajuda va destinada als infants amb problemes, a través d’AINA, i a la formació cristiana dels joves. Igual que els records i llantions, que es destinen a la mateixa causa.

Visites guiades gratuïtes

Les visites al santuari es poden realitzar, des del mes de maig fins al mes d’octubre, i de dimecres a dilluns, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.

Entrada gratuïta
Informació disponible