Mireia Clua va oferir el seu primer concerto via streaming

La violinista Mireia Clua va oferir, el dissabte passat 7 de novembre, un concert en línia via  streaming des de la borda estudi de Fatkst a Engordany, que va ser transmès en directe a través del seu canal de YouTube. El concert va ser un avançament del seu pròxim disc, on tocarà les seves composicions per a violí elèctric i pedals d’efectes.

 Foto: Irene Clua

 L’espectacle del dissabte va ser un viatge íntim per a descobrir el món de sonoritats que amaga el violí, utilitzant ritmes i estils moderns variats com a fusió, funk, jazz, latin, pop i música del món. Un concert melòdic, ple d’improvisació en directe i ple de contrastos.

La retransmissió en directe va estar a càrrec de Fatkst, amb l’Oriol Fortó i el Xavi Fajardo, dos professionals amb una llarga trajectòria en el món audiovisual a Andorra. Des de la seva entranyable borda estudi es va generar una atmosfera càlida, dinàmica i amb alta qualitat d’imatge perquè en aquests temps de distanciament social, l’espectador va poder gaudir des de casa d’un concert molt pròxim.