“Pégate” i ” Comment oublier”, els nous videoclips de Martha Roquett

“Feia temps que volia fer alguna cosa diferent, però guardant el meu estil. Crec que ho he aconseguit”, va afirmar la cantautora andorrana, Martha Roquett, sobre el seu darrer treball discogràfic, “Pégate”.

Foto: Martha Roquett

L’artista va manifestar que “Pégate” està tenint molt bona acollida pel públic i que cada vegada té més seguidors i més visites en YouTube. Després d’aquest darrer treball, Roquett va presentar “Comment oublier”, la seva primera composició en francès amb un ritme més electrònic. El videoclip va ser enregistrat amb un equip de dones, Alejandra Pereyra com a càmera i direcció i Gabriela Pereyra en maquillatge i perruqueria. En aquest sentit, Roquett va explicar que van muntar un equip femení “perquè creiem en l’empoderament femení, volem trencar els desavantatges de les barreres estructurals de gènere”.

D’altra banda, la cantautora va explicar que fora de l’àmbit musical ha iniciat fa poc un projecte de coaching motivacional i emprenedoria per ajudar a la gent a trobar la seva passió i millorar la seva vida.