La Targeta Solidària de MoraBanc recapta 110.477€ destinats a 18 ONG d’Andorra

Les targetes solidàries de MoraBanc han recaptat durant el 2018 un total de 110.477 euros que aniran destinats a les 18 ONG d’Andorra que participen al programa.

Aquesta iniciativa conjunta que compta amb la contribució equitativa de MoraBanc i els seus clients, és una de les accions solidàries més destacades del país tant pel nombre d’entitats que se’n beneficien com per la quantitat que es recapta.

Des de la seva creació l’any 2010 s’han recollit 947.331 euros. Amb el balanç d’enguany s’ha oficialitzat l’entrada al programa del Patronat de les Dames de Meritxell que farà que el llistat de participants arribi a les 19 entitats.

Els donatius de la targeta solidària provenen de la solidaritat dels clients que participen en aquest projecte mitjançant donatius i arrodoniments de les compres i triant a quina o quines entitats vol destinar aquests diners. Per cada compra efectuada amb la targeta s’aporten els cèntims que manquen fins arrodonir l’import al dècim o a l’euro superior. El banc dobla els donatius i els arrodoniments de les compres.