Club des Chefs 2019: un binomi de sabors francesos i andorrans

Els sabors de dos països germans es van fusionar divendres passat, en una trobada única al Principat d’Andorra. El prestigiós Club des Chefs va arribar per a delectar els paladars més exigents,  amb productes francesos i locals i amb el toc distintiu de vuit xefs membres d’aquest club.

xefs del club des chefs andorra 2019
Foto: Nelly Dedea

Les instal·lacions del restaurant Pi de Migdia, ubicat als voltants del sector El Tarter, de Grandvalira, van acollir la vetllada gastronòmica organitzada per Golden Tulip que, sota el paraigua del grup francès Louvre Hotel, compta amb més de 190 establiments a 44 països del món.

Pi de Migdia Club des Chefs
Foto: Nelly Dedea

Varen ser set els xefs francesos, més l’andorrà Narcís Allué, tots membres del Club des Chefs, els encarregats d’oferir una degustació exquisida, consistent en un club sandwich de llagosta, milfulls de xai confitat amb verdures, carn de vaca a l’estil perigordina, vedella amb salsa de múrgoles, bullabessa tradicional i escuma d’òxid, veritable paté, així com un tàrtar de poltre d’Andorra. A més a més, els assistents van poder tastar una completa selecció de pans i postres, amb vins andorrans i francesos, dels cellers Casa Auvinyà i Advini. Tattinger, va ser una altra de les marques presents en l’esdeveniment.

Plats del club des chefs
Foto: Nelly Dedea

Tot i que aquestes delicatessen van encantar als comensals, la cirera del pastís va ser la presentació musical de The Swing Girls, un trio que va saber captivar al públic amb les seves melodioses veus. L’animada festa gastronòmica va cloure amb un tast del vodka londinenc, Squadron 303, maridat amb caviar polonès i amb una sessió espontània de ball que va esclatar a mitjanit.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
The Swing Girls Club des Chefs Andorra 2019
Foto: Nelly Dedea