Endinsa’t al misteriós Escape Room del Museu del Tabac

L’escape room és un joc de destresa física i mental que s’ha convertit en el preferit de les famílies. És per això que el Museu del Tabac oferirà sessions familiars d’aquesta activitat recreativa que, segurament, tindrà misteris, enigmes i endevinalles molt interessants.

El Museu del Tabac va celebrar el seu primer Escape Room el passat 20 d’octubre, amb motiu del seu 15è aniversari. L’èxit i la concurrència el van acompanyar en aquella ocasió i, ara, es proposen captivar més ments curioses amb les sessions dels dies 25/11, 08/12, 15/12, 22/12 i 12/01, a les 11 hores.

Escape Room Museu del TabacLa sinopsi d’aquesta edició d’Escape Room permetrà als assistents viatjar a l’Andorra de l’any 1918, on hauran d’ajudar a la Cali i la Pura a trobar l’antídot per combatre la plaga del Cogollero del tabac, mitjançant estratègies i resolució de problemes de deducció i raonament, abans d’una hora.

Les sessions familiars van adreçades a nens d’entre 5 i 12 anys, acompanyats d’un adult. La plaça s’ha de reservar prèviament pel telèfon +376 741 545. L’entrada té un preu de 3€ per als adults, i pels nens serà gratuïta.