La segona fira Nectar Vi aposta per la qualitat

L’empresa alimentaria de productes gurmet Nectar Vi, ha organitzat durant tres dies, 19, 20 i 21 de novembre; la segona edició de la fira que porta el mateix nom de la companyia. La mostra, que s’ha realitzat a les instal·lacions de l’Aqua Lounge, d’Anyós Park, ha comptat amb la presència de 22 prestigioses bodegues d’Espanya i Portugal i 7 expositors de productes alimentaris gurmet, com ara Arturo Sánchez, amb la seva gamma d’ibèrics o Pujadó Solano, amb productes selectes del cantàbric, entre altres.

Sopar nectar vi
Foto: Nelly Dedea

Un dels aspectes més destacats d’aquesta fira ha estat l’Experience Riedel, uns cursets amb les copes d’aquesta prestigiosa marca austríaca, que distribueix en exclusiva Nectar Vi, que ha estat molt profitós per als coneixedors del sector.

Brindis nectar vi
Foto: Nelly Dedea

Durant els tres dies de fira, han passat pels diferents expositors més de 500 persones que, tot desafiant les inclemències del temps, van poder provar més de 280 referències, incloses en el catàleg de la distribuïdora andorrana.

Fira de nectar vi
Foto: Nelly Dedea

Els assistents també han pogut gaudir d’una conferència sobre vins ecològics, vegans o biodinàmics; així com de productes alimentaris de primer nivell. La dita ponència ha estat moderada pel periodista Alfred Llahí i n’hi han assistit com a convidats, Pere Cervós, l’arquitecte Sergi Balaguer, especialista en el disseny de bodegues; Mari Carmen Rosselló, nutricionista; Joan Cusiné, de Parés Baltà i Jordi Bort, de Riedel Eurocave.

Degustació Vins nectar vi
Foto: Nelly Dedea

L’exposició de productes, que inicialment anava dirigida a professionals de la restauració, ha estat oberta també als amants del bon vi i dels productes gurmet. La valoració que ha fet Pedro Miguel Campos, gerent de Nectar Vi, ha estat molt positiva; ja que ha notat un feedback important entre clients i productor, un fet que no és habitual al nostre país i que ha sorprès gratament els professionals del sector.

Aperitius nectar vi
Foto: Nelly Dedea

Campos ha destacat que aquest tipus de fira hauria de tenir una periodicitat anyal, ja que al nostre país no hi ha cap fira alimentària i realitzar una mostra d’aquest nivell serveix per enriquir els coneixements dels professionals i per poder oferir, a posteriori, un millor servei i productes a la gent que ens visita. Malgrat tot, lamenta que aquesta iniciativa no compti amb el suport dels estaments públics i que hagi de ser una empresa privada la que aposti per donar valor al sector, un fet que espera pugui revertir en algun tipus d’ajuda, de cara a pròximes edicions.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Expositors fira nectar vi
Foto: Nelly Dedea