Una festa solidària per als nens que lluiten contra les malalties

La Borda del Pi, a Canillo, acollirà per primera vegada la Festa Solidària de recaptació de fons per als Petits Valents de l’hospital Sant Joan de Déu, nens que lluiten contra el càncer i altres malalties.

Aquesta jornada, organitzada amb el suport de la Borda del Pi i del Grupo Nueva Era Restauración, tindrà lloc el diumenge, dia 17 de juny, des de les 15 a les 20 hores. Els participants podran gaudir de nombroses activitats com ara photobooth, cotxes amb pedals, tallers de disfresses, exhibició de bicicletes elèctriques i de trial, així com gimcanes i moltes altres activitats.

Festa solidària programacióA banda de les accions recreatives, hi haurà llocs de relaxació on el públic assistent podrà maquillar-se o fer una sessió de reflexologia podal i ioga. A més a més, l’espai comptarà amb corners alimentaris per fer oferir una experiència culinària completa.

El preu de l’entrada solidària és de 3 € per als nens i de 5 € per als adults, i és necessari confirmar l’assistència mitjançant el WhatsApp +376 350 349.