Un “De Copes” marcat per la pluja i la desfilada de moda esportiva

Sens dubte, la gran protagonista d’aquesta vuitena edició de la nit De Copes, ha estat la pluja que ha fet suspendre o reubicar algunes de les activitats previstes per a una vetllada que, a priori, es presentava molt prometedora.

Sandra Tomàs i Mònica Codina a la Nit de Copes 2018
Foto: Dona Secret

Enguany, al voltant de 50 establiments van oferir diferents promocions i descomptes per tal d’incentivar les vendes i el consum al centre històric de la capital. El reclam ha estat tot un seguit d’activitats com ara música en directe, màgia, botigues al carrer, tallers de salsa, kizomba, batxata, candy bar i moltes més activitats que va fer gaudir d’allò més a tot el públic que va plantar cara al mal temps.

Jambo Street Music a la Nit de Copes 2018
Foto: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

Malgrat les inclemències meteorològiques, els carrers del centre històric van oferir, en alguns moments un bon aspecte, sobretot quan va tenir lloc la desfilada de roba esportiva o el súper concorregut fotomaton, les dues activitats amb el públic més entusiasta.

Nit de Copes 2018
Foto: Dona Secret

Ara només toca esperar la novena edició i que les inclemències meteorològiques ens puguin donar un respir per a poder gaudir, com es mereix, una iniciativa d’aquest tipus que van engegar, amb molt entusiasme, el Comú d’Andorra la Vella i els comerciants del centre històric.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Desfilada de roba esportiva a la nit de copes
Foto: Dona Secret