Venganza Bajo Cero, la nova producció encapçalada per Liam Neeson

Quan veus la cara de Liam Neeson a la cartellera de Cinemes Illa, t’imagines una història d’acció, plena de tensió i emocions, que et mantindrà enganxat a la butaca mentre gaudeixes d’unes delicioses crispetes. Doncs sí, el reconegut actor nord-americà arriba a la gran pantalla amb Venganza Bajo Cero, del director noruec Hans Petter Moland.

Liam Neeson - Venganza Bajo CeroNelson Coxman és el personatge que encarna Neeson aquesta oportunitat, i es trobarà amb la necessitat de cobrar venjança contra un càrtel de narcotraficants, responsable de la mort del seu fill. Tot apunta, en principi, que la causa de la desgràcia va ser una sobredosi, però Coxman descobrirà que la mort de Kyle ha estat causada per les pròpies mans dels integrants de la banda criminal.

Joguines Guardianes, per la seva part, és una producció apta per a tots els públics i vindrà carregada de molta diversió per als més petits. Parlada en català, Joguines Guardianes és una història molt reflexiva, ja que els adorables peluixos han d’afrontar un gran problema d’aquest segle: la popularitat dels videojocs. Aconseguiran aquests ninots la preferència dels seus nens?

Joguines GuardianesA propòsit de l’arribada de l’home a la Lluna, Cinemes Illa ens porta un documental molt interessant, es tracta d’Apolo 11, dirigit per Todd Miller. Aquesta producció cinematogràfica revela imatges mai vistes de la missió més memorable de tota la història de la NASA, on Neil Armstrong, Buzz Aldrin i Michael Collins van fer un gran pas en nom de la humanitat.

Apolo 11D’altra banda, Fast & Furious: Hobbs & Shaw s’estrenarà el pròxim dijous, dia 1 d’agost. El spin-off de la saga The Fast and The Furious promet oferir-nos molta intensitat i acció, ja que Luke Hobbs i Deckard Shaw, personificats per Dwayne Johnson i Jason Statham, s’enfrontin amb Brixton Lore, un exagent de l’agència MI6 convertit en ciberterrorista internacional.

I si no has gaudit d’Annabelle Vuelve a Casa, El Rey León, Toy Story 4 o Spider-man: Lejos de Casa, encara ets a temps de fer-ho.

Consulta aquí la cartellera de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 26 de juliol al dijous 1 d’agost.

Agenda Illa Carlemany