La 3a edició de la Rider 468 Andorra va ser tot un èxit

El passat 20 de juliol, la parròquia d’Andorra la Vella es va convertir en el punt de trobada d’un nombrós grup de motociclistes, per a donar el tret de sortida a la Rider 468, amb un recorregut de 393 quilòmetres, entre Espanya, França i el nostre país.

Fotos: Rider 468 Andorra

Amb 10 quilòmetres més que l’any passat, la Penya Motorista L’Esquirol, la Federació Motociclista d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella, van saber preparar un gran esdeveniment per als amants de les motocicletes. Fabricants i empreses vinculades al món de les dues rodes també hi van participar.

Motociclistes a la Rider 468 Andorra

A les 7 hores va començar la Rider 468 per als motoristes amb vehicles de més de 125 cc, mentre que les motos clàssiques i de menys de 125 cc, van rebre la llum verda a les 10 hores. El pàdoc va romandre obert per a celebrar el dia de la moto, amb activitats complementàries com ara matalassos inflables per als nens, demostracions de productes especialitzats, exhibicions de trial i proves controlades amb una moto Yamaha cedida per Moto Retro.

Mostra de trial a la Rider 468 Andorra

En cloure la jornada, els riders que van completar cadascun dels punts de control, van rebre un pin commemoratiu de la 3a edició de la Rider 468 Andorra. Finalment, acompanyats pels seus amics i familiars, els motociclistes van gaudir d’un sopar d’agermanament i de sortejos de productes relacionats amb la seva passió.

Lliurament de premis a la Rider 468 Andorra