El xef executiu de Daguisa Hotels se suma al prestigiós “Club des chefs”

Daguisa Hotels sempre ha destacat per la seva qualitat i atenció als detalls i és precisament això el que va permetre el seu posicionament com a grup hoteler molt sòlid, al Principat d’Andorra, des de fa algunes dècades. I ara, Narcís Allué, xef executiu de Daguisa Hotels, enalteix el nom del grup amb la seva inclusió al prestigiós “Club des chefs”, que dona reconeixement a l’excel·lència culinària.

Gastronomia Daguisa Hotels
Foto: Daguisa Hotels

El “Club des chefs” és un símbol de l’altíssima qualitat gastronòmica de la marca Golden Tulip, del grup francès Louvre Hotel, que compta amb 190 establiments, a 44 països d’arreu del món. L’objectiu principal del club, és promoure l’excel·lència a través de l’ús d’ingredients saludables per aconseguir elaborar plats innovadors, però amb l’essència i identitat d’especialitats locals.

El pròxim divendres, dia 8 de febrer, el “Club des chefs” arriba a Andorra per donar-li sabor a una vetllada que, a més d’apropar-nos a una gastronomia d’alta qualitat, servirà per a celebrar la recent incorporació del Narcís Allué, al selecte club gastronòmic. L’esdeveniment tindrà lloc a Grandvalira, a partir de les 20 hores.