Albert Ginestà va presentar “Un mar de secrets” al Palau de Gel

L’autor de la novel·la “Un mar de secrets”, Albert Ginestà, va pujar al carro de la iniciativa “La cultura no s’atura”, engegada pel Govern d’Andorra, per a impulsar les iniciatives artístiques i culturals del país. L’auditori del Palau de Gel d’Andorra va acollir la presentació oficial de l’obra literària.

Fotos: Agenda.ad

Nascut a Barcelona, el 1959, Albert Ginestà i Andreu és una persona que coqueteja amb la música i l’escriptura com a mitjans d’expressió. El sexagenari autor del llibre “Projecte 8” (2005) i la novel·la “Suite Eterna (2007)”, és conegut per la seva capacitat pedagògica musical i per la composició, malgrat que el seu nom també figura entre els guanyadors del concurs de relats breus del Bus Exprés i el Premi Sant Carles Borromeu de Contes i Narracions.

El passat 14 de gener, a l’auditori del Palau de Gel d’Andorra, Ginestà va presentar una nova obra literària que, sota el títol “Un mar de secrets”, convida a reflexionar sobre els perills de les veritats ocultes en una novel·la d’intriga, que l’editorial Límits considera “escrita en un llenguatge gairebé cinematogràfic”.

L’acte de presentació va comptar amb la participació d’Iñaki Rubio, autor català i columnista del Diari d’Andorra, amb el qual l’Albert Ginestà va fer dupla en la creació de “Suite Eterna”, sota el segell d’Edicions 3Quartans. L’andorrà Marc Miró, en qualitat d’editor de Límits, també va assistir-hi, mentre que el mateix Albert va oferir un càlid espectacle musical que, a banda de conquerir l’auditori, també es va poder seguir a través del canal de YouTube d’Agenda.ad.