Amb ‘ESE’ de Sara Núñez

ESE’ és el nom artístic del nou projecte musical de Sara Núñez, que pròximament llançarà el seu primer treball discogràfic. Un disc que es va convertir en una realitat, gràcies al suport que ha rebut del Ministeri de Cultura del Govern d’Andorra i al Comú d’Andorra la Vella.

Història

Afirma que des de sempre li ha agradat el cant. Creu que la seva passió per la música la va heretar del seu pare, que li feia escoltar tots els seus discos de vinil i s’emocionava cada vegada que els escoltava.

Sempre va somiar amb la idea d’emocionar a la gent amb la seva música, de la mateixa manera que el seu pare s’emocionava amb els vinils. És per això que es va apuntar a l’escola de música d’Andorra la Vella ‘Espai de música moderna’, on va conèixer a diferents professors i professionals de la música que li van fer refermar la seva passió per aquesta disciplina artística.

Repertori

A la Sara li encanta compondre, però no només la lletra de les seves cançons, sinó també la dels seus propis poemes. Recorda que va començar a escriure abans d’encetar el Batxillerat i, per perfeccionar la seva carrera artística, va marxar a Barcelona per continuar estudiant. Les seves cançons es nodreixen d’estils musicals com ara el blues, el Rhythm and blues, el neo soul, el pop i  l’urban.

La seva font d’inspiració han estat alguns artistes de Rhythm and blues i neo soul com ara Gil Scott-Heron i Eryka Badu. “Al moment de compondre intento ser tan honesta com sigui possible amb mi mateixa. Escriure m’ajuda a autogestionar-me i a transmetre totes les meves emocions”, comenta la cantant.

‘A flor de pell’

‘A flor de pell’ és viure i sentir tot a flor de pell. És deixar-se emportar per les emocions i per tots els sentiments que ens envaeixen, explica la Sara. “Sempre he tingut la necessitat de fer alguna cosa meva i de provar. Així que em vaig llançar i vaig començar a treballar en el meu nou treball discogràfic, que es compon de deu temes propis”, assenyala.

Retorn a Andorra

Si bé el mes d’abril va realitzar el seu primer concert a l’Auditori Nacional d’Andorra, que va incloure en el seu repertori alguns temes propis com a avançament del seu futur treball ‘A flor de pell’, després de gairebé dos anys de no trepitjar el país, la Sara estima que per al mes de setembre es podran escoltar les seves cançons en les plataformes virtuals de Spotify i YouTube, entre altres.

Al mes de juny torna a Andorra per realitzar la cloenda del cicle ‘Amb veu de Dona’ de la Cadena Ser i participar del Jambo Street Music, a l’estiu.

Projectes

La Sara encara no pot dedicar-se plenament a la música, però continua esforçant-se per arribar lluny. “M’agradaria continuar estudiant música per sumar noves eines i poder participar de nous projectes que vagin sorgint. Aprofitaré al màxim la meva estada a Barcelona per continuar creixent i poder posar en marxa els meus projectes”, afirma l’artista.