ESE fa el seu debut a l’Auditori Nacional d’Andorra

La cantant andorrana ESE –també coneguda com a Sara Núñez– va oferir un espectacle enèrgic, en el qual va presentar un repertori propi per tornar a connectar amb el públic del Principat.

Fotos: César De Pablos

Alguns recordem la Sara per diferents actuacions com a vocalista –alguna vegada també amb la seva guitarra– a escenaris tan diferents com ara el plató del programa La Rotonda, el restaurant Buda Gastro o la gala gastronòmica en benefici d’Autea, celebrada ara fa dos anys i mig, a la sala del restaurant Kökosnøt. Aquells anys, la Sara era coneguda pel nom d’Aleia Nad, però ara l’artista ha ressorgit sota la figura d’ESE.

ESE Sara NúñezLa Sara Núñez va néixer l’any 1997 i, actualment, resideix a la ciutat de Barcelona, on impulsa els seus projectes musicals.

El passat 24 d’abril, com a part de la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional d’Andorra, ESE va fer un pas molt important en la seva carrera artística, ja que, durant l’espectacle, va regalar al públic un obreboca del que serà el seu pròxim àlbum. Acompanyada de Manel Alfaro, a la bateria; Xavi Veres, al baix; Ruben Abdellah, al teclat, i per Jordi Pareta, als sintetitzadors, ESE es va passejar entre gèneres musicals com ara l’electrònica, rhythm & blues, soul, urban i una mica de pop, en una mostra que va distar molt d’aquells concerts acústics als quals ens tenia acostumats.

Sara Núñez ESE

Enguany, quan l’Auditori Nacional d’Andorra commemora els seus 30 anys, ESE només té paraules d’agraïment per aquells que li han donat aquesta oportunitat tan única. “M’emociona molt poder tocar aquí perquè és una gran oportunitat. Considero que m’han donat un espai molt important per poder mostrar aquest nou treball i aquesta nova forma d’expressió com a artista. Estic encantada de formar part d’aquest programa”, va expressar la jove cantant que, dies enrere, confessava estar “cagada de por, però emocionada” de veure com, pas a pas, el seu retorn a la música començava a ser tota una realitat.

La Temporada 2021 de l’Auditori Nacional continua apostant pels artistes locals. És així com, el pròxim 22 de maig, el grup andorrà The Scarlett Brotherhood oferirà un recital ple de l’essència musical del sud dels Estats Units.