Especial Sant Jordi: Novetats d’Anem Editors

Si esteu pensant en els llibres que regalareu per a aquest Sant Jordi, aquí teniu tres novetats que arriben a Andorra de la mà  d’Anem Editors.

100 coses que has de saber sobre Andorra | Arnau Colominas i Maria Cucurull | Anem Editors  

Els andorrans corren molt quan condueixen? I a més, sempre duen cotxes bons? Parles d’Andorra i sempre cau la broma fàcil aquella sobre l’evasió de capital. És veritat que són molts els tòpics que envolten el país, però aquest recull de curiositats és justament això el que busca, volem esquinçar els estereotips i els prejudicis que s’han creat al voltant d’Andorra i dels andorrans. Amb una extensió de 468 quilòmetres quadrats tenim un 10% del territori que és Patrimoni de la Humanitat. Andorra és natura, és muntanya i també un atractiu turístic per les pistes d’esquí i les botigues; ara bé, Andorra també està impregnada de cultura, d’història i de tradició. 

Les 100 coses que has de saber sobre Andorra us permetran descobrir a fons el país: us presentem les grans fites dels andorrans, moments històrics i també episodis durs del passat, perquè no tot han estat flors i violes i perquè és això el que fa gran un país! 

PVP 20 €  
Les Ànimes sordes  | Albert Villaró | Editorial Medusa  

Entre les ficcions de Villaró s’hi sol trobar de tot i força, sovint en un mateix llibre: intriga, aventura, ficció històrica, relat d’anècdotes, històries de lladres i serenos, fantasia, relat amorós, o crònica personal i social. Històries ben bastides, escrites amb un llenguatge ric, autèntic i precís, i una pàtina de sornegueria molt típica del Pirineu. 

Aquesta segona edició de Les ànimes sordes suposa el rescat de la seva primera novel·la, un clàssic finisecular divertidíssim que segueix, no sabem dir si per desgràcia, plenament vigent en molts sentits.  

 

PVP  19 € 
Pell, tot és pell | Josep Enric Dallerès | Anem Editors  

 

És el setè poemari publicat de Josep Enric Dallerès, una de les veus poètiques més consagrades de l’Andorra actual. Fruit de les reflexions íntimes de l’autor, els seus versos recuperen el batec de la seva primera poesia, marcada per les relacions humanes, els sentiments i la contemplació de la natura. Amb Pell, tanmateix, no abandona la reivindicació política ni les reflexions sobre el món actual, que han caracteritzat els seus versos en els darrers temps. 

Un poemari, doncs, fruit d’una trajectòria llarga que ens acosta el Dallerès més íntim i, ensems, reflexiu. 

PVP  14 €  
Els llibres més venuts d’Anem Editors els darrers anys  
 Fronteres Endins | Josep Dallarès 

Frontera endins és un relat personal i històric que, a través de la protagonista, Manela, ens acosta a l’amor romàntic i familiar; una oda a l’amistat i a la família i un lament per l’enfonsament dels vincles comunals en la societat contemporània. A través de la novel·la, l’autor té la voluntat de mostrar la radical transformació que ha viscut el territori andorrà i pirinenc al segle XX. 

 PVP 19,50 € 
 Carrer del Bosc | David Gálvez  

Carrer del bosc és la crònica, en forma de diari de ficció, de les dèries, els gustos i les preocupacions quotidianes d’un escriptor, docent, pare i fill, resident a Andorra i també del seu entorn. Un dietari que transcorre entre el primer i els darrers dies del confinament sanitari que vàrem patir al país, amb retorns a moments del passat i amb projeccions cap a futurs potencials.  

PVP 14 € 
 La Pífia |Grg Coonen  

Una novel·la trepidant protagonitzada per un corredor de borsa solitari que lluita per la seva vida i pel futur de tot el que estima enfront del poder absolut i subversiu de l’estat rus. 

PVP 20 € 
 Les Venjances de Talltendre | Jordi Frabad  

A l’enterrament del seu avi, l’Aurora i el Ricard senten com algú insulta el difunt al cementiri. La curiositat per saber l’origen d’aquella rancúnia i per conèixer la història del seu avi, de qui a penes saben res, els porta a Bellver per investigar els seus orígens familiars, tot i l’oposició de la Marta, la seva mare. Juntament amb el Pau, s’endinsaran en una història de morts, venjances i traïcions que es remunta al Talltendre de finals del segle XIX, en temps de l’alcalde Isidre Pons, quan es va gestar un conflicte que ha perviscut durant generacions i que, sense saber-ho, tindrà conseqüències en les seves pròpies vides. 

PVP 18 € 
 Altres títols: 
  • Carlemany i Andorra, d’Oliver Vergés   
  • Borís I, rei d’Andorra, d’Antoni Morell 
  • La neu adversa  

 Més informació a www.anemeditors.com · Tel.: (+376)687993