Four Flags presenta ‘Don’t get it wrong’

El grup andorrà de rock alternatiu Four Flags presenta ‘Don’t get it wrong’, el primer single del seu segon disc, que relata la història d’una ruptura sentimental amb tota la força del rock.

Fotos: Eric Lepoix

‘Don’t get it wrong’ és la combinació perfecta de guitarres distorsionades i melodies harmonitzades, acompanyades dels sons dels sintetitzadors electrònics. Aquesta  cançó ve acompanyada del primer videoclip de la banda, filmat íntegrament a les muntanyes del Principat d’Andorra per ‘Chirock Producciones’.

Four Flags és un grup andorrà, la formació del qual es remunta al 2013. Riccardo Sandrini és la veu de la banda, Chris D’Annunzio i Lucas Barreiro estan a càrrec de les guitarres, Matías Campaña al baix i Martín Blanco a la bateria. L’estil musical és rock alternatiu, amb una barreja d’influències que van, des de Ramones, U2, The Cranberries, The Cure, Placebo, entre altres.

El 2015, van participar en Dijous de Rock i van realitzar un concert al Temple Bar, i després d’una aturada obligada, que va durar gairebé dos anys, no va ser fins a finals del 2017 quan va tornar a arrencar. L’any 2018, amb la incorporació de dos nous membres, el grup va gravar el seu primer

LP, que porta el nom de ‘Virtus Unita Fortior’. L’àlbum es va presentar, de manera oficial, el 23 de febrer del 2019 en un concert al Fòrum de la FNAC Andorra. Una de les cançons d’aquest treball musical, anomenada ‘Perfect Sound’, va sonar a un dels episodis de la primera temporada de l’exitosa sèrie ‘Les de l’hoquei’, de televisió de Catalunya, a TV3. Aquesta cançó està disponible a la plataforma Netflix. Porta més de 6.000 reproduccions a Spotify mentre que el disc sencer, gairebé 30.000 reproduccions.

Des del 2018, i fins avui, Four Flags ha realitzat concerts al Pangea, a Barcelona, i ha participat en els esdeveniments i locals musicals més rellevants del Principat, com ara Hard Rock Cafè, Jambo Street Music, Rockòdrom, Concert benèfic de Bomosa, a la Sala Prat del Roure; Andorra Shopping Festival; Concert solidari “20 anys d’Infants del món”, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i els Capvespres d’estiu, a la Massana. Durant l’any 2019, el tema ‘By myself’ va ser seleccionat i interpretat per l’Orquestra de l’Auditori Nacional d’Andorra, al Concert de Primavera, juntament amb altres músics del país.

En aquests moments, el grup es troba component i gravant el seu segon disc, del qual ha presentat el primer single, que porta per nom ‘Don’t get it wrong’, i que ja ha superat les 4.000 reproduccions a Spotify.