Greg Coonen va presentar “La pífia”, la seva última creació en català

La Farga Rossell de la Massana va acollir la presentació oficial del llibre “La pífia” de l’escriptor Greg Coonen, el passat divendres, dia 15 de gener.

Fotos: César De Pablos

“La pífia” és l’edició en català del llibre “The fat Finger”, publicat en anglès fa més d’un any per l’escriptor, nascut a França i resident a Andorra, Greg Coonen. Es tracta d’una publicació, que relata el poder absolut i subversiu de l’estat rus, i explica la història d’un corredor de borsa solitari que lluita per la seva vida i pel futur de qui més aprecia. Un thriller financer i polític que posa Andorra al centre d’una trama que pretén desestabilitzar tot Europa.

La presentació del llibre va anar a càrrec de Gilbert Saboya i va comptar amb la participació de la ministra de Cultura i Esports, Silvia Riba.

L’edició catalana, llançada fa més d’una setmana, va ser editada per Commit en col·laboració amb el Govern d’Andorra. “El llibre va sortir en anglès el gener de l’any passat i fa més d’una setmana que es va llançar l’edició en català” va assenyalar l’autor. A més, va afegir “el llibre s’ha venut molt bé. Durant el confinament la gent s’ha bolcat més a la lectura i ha escollit aquest llibre. Animo a tota la gent a llegir més i espero que tots els catalans gaudeixin d’aquesta edició”.

Greg Coonen va avançar que ja es troba treballant en la segona part de la trama, gràcies a l’excel·lent acolliment per part del públic amb el primer llançament, realitzat en anglès l’any passat.