Oda al color: col·lecció de Tardor-Hivern 2020 de Tom Ford

Qui més podria donar-se el luxe d’anar contra un calendari establert, per marxar de costa a costa, i presentar la seva col·lecció a Los Angeles en lloc de Nova York? Exacte, absolutament ningú, però sempre que no es tracti de Tom Ford, dissenyador, director de cinema i home amb estil, que va triar la ciutat del sol i de les ones per donar a conèixer la seva col·lecció de Tardor-Hivern 2020, adoptant la seva elegància jet-set a la cultura californiana.

Els primers looks masculins de la desfilada van ser una oda al color. Com ja sabem, Ford és fanàtic de l’estètica dels anys setanta, així que vam veure a la passarel·la: jaquetes amb solapes prominents, en tonalitats roses i espígols; colors que estenen el seu domini més enllà de la temporada d’estiu, textures setinades i vestits de dues peces, amb pantalons de tall ample.

Com un gest de complicitat a l’era hippie i a l’optimisme de la moda masculina, que regna les tendències d’avui dia, la col·lecció d’hivern de Tom Ford, presentada a Los Angeles, van ser una proposta que no podem perdre de vista.

Caçadora de seda morada de TOM FORD. 3100 €
Jersei de seda i polièster de TOM FORD. 820 €
 Jogger sport de color morat de TOM FORD. 1.100 €

Jeans japanese de TOM FORD. 620 €

Bambes bannister low top de TOM FORD. 780 €
Caixa pels Airpodsde TOM FORD. 480 €
Armilla Windsor de TOM FORD. 1.100 €

Jaqueta de pell Harrington de TOM FORD. 6.990 €

Rellotge 001 de TOM FORD. 1.980 €
 Últim perfum de TOM FORD. (c.p.v.)

Exfoliant de cos de la línia de bellesa de TOM FORD MEN. 57 €
Ulleres de sol RAY BAN. Les trobaràs a COTTET Andorra. (c.p.v.)