Judit Gaset – Flinch a la Galeria Art al Set

Més d’una vintena de peces pertanyents a diverses col·leccions de l’artista, Judit Gaset – Flinch, es poden visitar a la Galeria Art al Set, fins al 10 de febrer.

Fotos: César De Pablos

Es tracta d’una nova exposició, que arriba a l’Art al Set, de la mà de Judit Gaset, composta per diferents obres, que inclouen, des de gravats, peces mòbils, escultures en ferro i fang; fins a set peces en forma d’esferes realitzades per l’artista. Aquestes últimes són part del seu nou projecte artístic.

D’una banda, es podrà observar que passat, present i futur s’entremesclen amb noves formes. Terra, gres, refractària, ferro, tots materials sensibles al pas del temps, es deixen modelar per a convertir-se en realitats de tota mena, plenes de missatges, alguns molt evidents i altres molt ocults, que esperen ser descoberts pels observadors. D’altra banda, l’arquitectura màgica, universos infinits, cubs i ara, esferes, sense començament ni final, s’obren camí a una nova realitat, que està ancorada per a ser estudiada i poder absorbir tot allò que es trobi ocult en ella, per a després llevar l’àncora i continuar navegant pels espais eterns de l’ànima. Mitjançant aquesta col·lecció, l’artista, originària de la Seu d’Urgell, convida als visitants a recórrer una proposta impregnada de formes i textures, que representen la immensitat de l’univers.

L’exposició es podrà visitar a la Galeria Art al Set, de manera gratuïta, fins al 10 de febrer. L’horari de visita és, d’11 a 13 h i de 15.30 a 19 h, de dilluns a dissabte. Posteriorment, a partir de l’11 de febrer, i fins al 4 de març, l’Art al Set presentarà l’exposició de l’artista, Nerea Aixàs.

Cal ressaltar que, aquesta exposició es troba sota el projecte impulsat pel Govern d’Andorra, “la Cultura no s’atura”, que busca reactivar el sector artístic i cultural del Principat, realitzant una àmplia oferta d’activitats culturals, en diferents punts del país, i de manera segura.