Sam Bosque presenta ‘Work in progress’ a la Galeria Art al Set

Del 17 de desembre i fins al 13 de gener, es podrà gaudir del projecte artístic ‘Work in progress’ encapçalat per Sam Bosque, a la Galeria Art al Set. Es tracta d’un avanç de l’exposició individual ‘Crossing doors / Behind the windows’, que realitzarà el 2021, en la mateixa galeria. Un treball que ha estat creat, en part, durant el confinament de la primavera del 2020.

Fotos: César De Pablos

Sam Bosque i Laia Maestre

L’exposició ‘Work in progress’ està inclosa dins del projecte “La cultura no s’atura”, engegat per Govern i altres entitats, que consta d’un programa d’activitats culturals que engloba tots els sectors (música, arts plàstiques, audiovisuals i escènics, entre altres), i que té com a objectiu dinamitzar la vida cultural andorrana, i donar suport a aquest sector, que ha estat fortament colpejat per la Covid-19.  Cal ressaltar que ‘Work in progress’ és una selecció d’obres del projecte ‘Crossing doors / Behind the windows’, que es presentarà el 2021.

Quadres de Sam Bosque

‘Crossing doors / Behind the windows’ és la recuperació de cossos, rostres, mirades, i de portes i finestres de les deixalleries. Portes i finestres que protegien uns interiors i els obrien, des d’unes intimitats de vides efímeres, consumides, com les portes i les finestres llançades en el tràfec quotidià en què vivim. Unes finestres que han format part de les vides d’altres persones com a observatori privilegiat i que en la voràgine consumista de la nostra societat contemporània han desaparegut de les vides dels seus propietaris. Unes portes, com a pas o frontera, que s’obren i es tanquen entre un món interior i el món exterior, on l’individu es transforma i, fins i tot, es transfigura.

Detall de les obres de Sam Bosque

Es tracta d’un conjunt d’obres que assaja una exploració de l’individu, dels jo, de les mans, els rostres i les mirades, que d’alguna manera, potser, els revelen, en aquest interstici, en aquest espai de frontera entre l’interior i l’exterior. Una exploració d’aquest moment reflexiu, contemplatiu, interrogatiu, expectant, perdut… moment de suspensió del temps de la persona davant del seu reflex en el món i de l’alteritat. Una recerca oberta sobre la identitat, les identitats singulars i fluctuants. Un intent de copsar, caçar al vol espurnes de veritats individuals.

Aquesta selecció d’obres anomenada ‘Work in progress’ es pot visitar, de dilluns a dissabte, en la galeria Art al Set. Per a més informació truca al 868355 o accedeix a www.artalset.com.

Escultura amb pintura de Sam Bosque