Carme Massana va presentar la seva exposició paisatgista en la galeria Art al Set

Del 3 a 16 de desembre, l’artista Carme Massana va presentar, a la Galeria Art al Set, les seves últimes creacions paisatgistes, principalment andorranes, representatives de les quatre estacions.

Fotos: Dona Secret

L’exposició va comptar amb més de vuit quadres, impregnats pel seu estil creatiu, que defineixen les formes a través dels seus colors vius. “Hi ha paisatges, principalment d’Andorra, tots són exteriors, menys un. Pots trobar quadres que inclouen a Caldea, Llorts, el llac d’Engolasters i Sispony, fins al poble català d’Ars, entre altres” comenta la Carmen. “Els meus quadres sempre els realitzo ‘in situ’. No faig fotografia perquè no m’agrada. La meva pintura no és crom. Estan realitzades en oli sobre tela i, generalment, sempre les faig en format gran. Poso els meus cavallets, els lligo i em poso a pintar en el lloc. Torno una vegada i una altra, les vegades que faci falta, perquè la llum sempre canvia”, afegeix Massana.

Cal ressaltar, que la Carme comença a exposar les seves obres a partir de l’any 1981. Primer comença a Andorra, i continua la seva carrera collint èxits a Madrid, París, Holanda i els Estats Units. Després d’uns quants mesos de pandèmia, aquesta exposició, a la Galeria Art al Set, és una de les primeres que realitza Massana.

La seva pintura ha estat premiada a Andorra, Espanya i França, i la seva obra forma part de diferents col·leccions com ara les del Banc Sabadell, Andbank, i el Govern d’Andorra.

Tots aquells que estiguin interessats en l’obra de Carme Massana, es poden posar en contacte amb la Galeria Art al Set o a través de la pàgina web de Carme Massana, que és www.carmemassana.com.