La Fundació Real Madrid fa rodar la pilota a Andorra amb una clínica

Gonçalo De Menezes és el CEO i fundador de STE CAMPS, empresa sòcia, des del 2021, del Clinics Programme de la Fundació Real Madrid. Després de l’èxit aconseguit a Portugal i Kosovo, els clínics del club ‘merengue’ són presents també als complexos Palladium del Brasil i Mèxic, així com a les zones més turístiques de Portugal. Enguany, per primera vegada, el programa arriba a terres andorranes, perquè els infants tinguin l’oportunitat de conèixer la millor metodologia d’entrenament futbolístic del món, combinant l’aprenentatge d’aquest esport amb l’ensenyança de valors com ara el lideratge, el treball en equip, el respecte i l’esforç.

Quins són els principals objectius del campus del Clinics Program de la Fundació Real Madrid que tindrà lloc a Andorra aquest estiu?

L’objectiu es entrenar i educar en valors esportius.

Per què vau escollir Andorra?

Andorra és un país preciós, amb un enorme potencial en la indústria del turisme esportiu. Fa un temps ja tenia la idea d’organitzar una clínica a Andorra, però la manca de contactes va fer impossible fer-ho. Curiosament, parlant amb els pares (residents a Andorra) d’un dels nostres participants en el clínic de Grândola, el tema va tornar a sortir, i després de complir totes les condicions necessàries, vam decidir tirar endavant aquest fantàstic projecte.

Quants infants espereu rebre-hi?

Aquests clínics tenen un nombre d’inscrits molt limitat i em sento optimista per poder arribar a la xifra desitjada de 75 nens. Tots els nivells d’habilitat són benvinguts. Hi esperem nens i nenes apassionats del futbol i amb ganes de conèixer els valors de la Fundació Real Madrid. Les inscripcions es realitzen exclusivament a través de la nostra pàgina web www.frmclinicsandorra.com.

A on es realitzaran les sessions d’entrenament?

Els clínics tindran lloc al Centre d’Entrenament de La Massana.

Quines persones estaran a càrrec dels entrenaments?

Tots els entrenaments estan dissenyats i guiats per entrenadors de la Fundació Real Madrid.

Molts pares i nens estaran il·lusionats amb la possibilitat de formar part del planter del club. Si hi ha algun talent destacat en el campus, és possible que, a través de vosaltres, aconsegueixi una oportunitat en el planter dels ‘merengues’?

L’objectiu principal dels clínics és fomentar la participació en el futbol, ​​però el veritable talent mai no es pot descartar.

A banda de les sessions de futbol, preveieu altres activitats esportives o lúdiques complementàries durant el campus a Andorra?

Sí, a més de l’entrenament diari de futbol amb l’entrenador de la Fundació Real Madrid, les jornades estan formades per diferents tallers educatius i activitats esportives i de lleure.

Quins són els plans futurs per al Clinics Program de la Fundació Real Madrid i la col·laboració amb STE CAMPS?

Com ja s’ha dit, STE Camps (STE – Sports Tourism Education) veu el potencial que té Andorra per organitzar diferents programes esportius. Sens dubte, hi tornarem, no només amb més clínics de la Fundació Real Madrid, sinó amb l’ambició de crear un centre de turisme esportiu atractiu a la regió, que aculli gent d’arreu del món. Crec que, amb el suport de les autoritats, empreses i inversors locals, podem fer alguna cosa especial a Andorra.