Les famílies dissenyen els seus ous de Pasqua al Museu Thyssen

Les dues primeres jornades van tenir lloc entre els dies 8 i 9 d’abril passats, però el Museu Carmen Thyssen Andorra prepara dues noves entregues per als pròxims 15 i 16 d’abril. Els infants i els seus acompanyants podran explorar l’exposició ‘KRÔMA. L’univers emocional del color’ des d’una perspectiva lúdica i creativa.

Fotos: MCTA

El taller familiar “Ous de Pasqua artístics” és una proposta innovadora i divertida que ha tingut un gran èxit en la seva primera edició. Es tracta d’una activitat de disseny que combina l’art i la creativitat amb la celebració de la Pasqua.

Entre els dies 8 i 9 d’abril passats, els participants van poder pintar i retallar làmines per a recrear els ous de Pasqua amb dissenys inspirats en les pintures d’artistes icònics com ara van Gogh, Hokusai o de Wassily Kandinsky, essent aquest últim un dels protagonistes de la mostra ‘KRÔMA. L’univers emocional del color’, actualment exhibida pel Museu Carmen Thyssen Andorra.

Aquest taller és una oportunitat idònia perquè persones de totes les edats, a través de la seva imaginació i creativitat, puguin personalitzar les seves pròpies creacions artístiques. De fet, les dues primeres jornades van tenir una gran acceptació, ja que van acollir 54 persones de diferents perfils.

Si t’has perdut l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència o si senzillament vols repetir-la, els pròxims 15 i 16 d’abril ho podràs fer. Sens dubte, és una gran oportunitat per a les famílies de passar temps junts i realitzar una manualitat que es podran emportar a casa.

L’activitat és completament gratuïta i, de moment, ja hi ha 31 places cobertes. Per a participar-hi, és necessari fer una reserva a través del mail reserves@mcta.ad o del telèfon +376 800 800. Dissabte hi haurà quatre sessions (11.30 h · 12.30 h · 16.00 h · 17.00 h), mentre que diumenge n’hi haurà dos (11.00 h · 12.00 h).

Més informació aquí: https://museucarmenthyssenandorra.ad/activitat/docora-ou-pasqua/