MMC Núvies, un showroom exclusiu

Sovint, la tria d’un vestit de núvia és bo que s’envolti d’un cert misteri. MMC Núvies així ho ha entès i des de l’octubre passat ha obert el seu showroom en un pis al centre d’Andorra la Vella, amb la Marta Maldiney al capdavant.

Marta Maldiney, propietària de MMC Núvies
Foto: César De Pablos

“A Andorra no existia cap botiga amb les característiques d’MMC Núvies, on els vestits de núvia es poden triar en total privacitat”, explica la Marta, que reconeix que obrir botiga en un pis fa uns anys era inviable a Andorra. “En aquest país ens coneixem tots i sovint hi ha noies que no gosen entrar en una botiga de núvies a peu de carrer, perquè prefereixen una mica de discreció”, precisa.

MMC Núvies, destaca per la seva atenció personalitzada

MMC és una botiga multimarca, que proposa les últimes creacions de diversos dissenyadors. Al seu establiment, amb prèvia sol·licitud d’hora, la Marta ensenya a les clientes els catàlegs dels fabricants i també té una gran selecció de vestits de totes les talles perquè les noies se’ls puguin emprovar. Un cop triat el model, s’encarrega el vestit i quan arriba, la modista fa els últims retocs. Entre els principals dissenyadors figura Raimon Bundó, que fa 50 anys que es dedica al món de les núvies, “és una casa que treballa molt bé, sempre amb vestits a mida i personalitzats segons el gust de la clienta”, remarca la Marta.

Model MMC Núvies
Foto: César De Pablos

També tenen models d’Aire Barcelona, la segona marca més important de Rosa Clarà, una firma de la qual rep un gran recolzament, juntament amb Saint-Patrick, que és la segona marca de Pronovias. Igualment, proposa una altra línia més assequible, de la casa alemanya Bianco, amb dissenys acurats.

Botiga de MMC Núvies
Foto: César De Pablos

Pel que fa a les últimes tendències, explica la Marta que aquest any a la Bridal Fashion Week s’han vist molts vestits de núvia amb capes, gases, brocats, transparències i menys tuls. També s’ha vist molt el joc dels dobles vestits, que porten una doble faldilla i queda un vestit ideal per poder ballar, un cop s’ha tret la cua. A Andorra, es porten menys vels, perquè sobretot hi ha bodes civils “i les núvies no demanen gaire vels, jo proposo més estoles”, perquè és una peça que després la pots aprofitar.

De cara als propers mesos, MMC Núvies també tindrà vestits de cerimònia, tot i que la vocació principal són les núvies. El showroom té també una àmplia tria de sabates i joies per a les núvies.