La Barcelona Bridal Fashion Week 2018 va tancar amb brillantor i elegància

Un esdeveniment ple de color, luxe, elegància i brillantor; així va ser la Barcelona Bridal Fashion Week 2018 (BBFW) que va concloure diumenge passat. També cal destacar que, les passarel·les dels Fashion Shows i la posterior Professional Trade Fair van ser tot un èxit.

Barcelona bridal Fashion week 2018 pronovias
Foto: BBFW

Pronovias, una de les marques més importants d’aquesta edició, va revelar la seva col·lecció per a l’any 2019 en una presentació anomenada In Bloom. La desfilada va durat uns 30 minuts i va tenir com a convidats a estrelles mundials com ara la Irina Shayk, Rocky Barnes, Diipa Khosla, Rosanna Zanetti o Paulina Gotto.

L’organització de la BBFW 2018 ha destacat en un comunicat oficial que l’edició que va culminar ha batut els seus propis rècords d’assistència de públic i marques nacionals i internacionals de moda nupcial, perquè més de 370 empreses – 68% estrangeres – van tenir el seu lloc a la meravellosa ciutat de Barcelona.

La presidenta de la BBFW, Marta Raich, va assegurar que “la passarel·la va ser un espectacle protagonitzat per l’alta costura, el disseny, la qualitat i l’estil, a més de presentar una posada d’escena espectacular”. Reich va afegir que han desfilat més de 900 creacions de les 27 prestigioses marques que se’n van cuidar d’enlluernar els Fashion Shows.

Foto: BBFW

Cal destacar que la BBFW 2018 va rebre dissenyadors de renom internacional com ara Carlo Pignatelli, Peter Langner, Amsale o Reem Acra, aquest últim que va ser guardonat amb un dels premis adjudicats als Elle International Bridal Awards.