La Barcelona Bridal Fashion Week té tot pel casament dels teus somnis

Amb l’estiu a tocar, algunes parelles estan afinant els últims detalls per a un dels dies més importants de les seves vides: el casament dels seus somnis. És per això que t’explicarem tots els detalls de la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), una de les fires de moda nupcial més importants del món.

Aquest esdeveniment icònic i esperat per milers de persones, tindrà lloc del 23 al 29 d’abril, específicament a la Fira Barcelona, ​​Recinte de Montjuïc, a la plaça d’Espanya. Constarà de dos esdeveniments principals; les passarel·les o Fashion Shows, del 23 al 27 d’abril, i la Professional Trade Fair, del 27 al 29 d’abril.

Barcelona Bridal Fashion Week vestits de núvia
Foto: BBFW

Les passarel·les d’aquest any pretenen mostrar, amb caràcter innovador, les tendències per a l’any 2019, a través d’una experiència íntima i propera, a càrrec de dissenyadors de primer nivell. Tot i que els vestits de núvia són el principal atractiu, també hi ha un espai considerable per dissenys exclusius per a nuvis, vestits de festa i tot tipus d’accessoris i elements complementaris per a un dia tan especial.

Pronovias inaugura l’agenda

L’empresa espanyola Pronovias, amb una història que es remunta a l’any 1922, serà l’encarregada d’inaugurar els Fashion Shows de la BBFW el pròxim dilluns 23 d’abril, a les 20.30 hores. Amb el lema “amor, passió, bellesa”, buscarà enlluernar les futures núvies.

Foto: BBFW

Dimarts 24 d’abril, Jesús Peiró (12.00 h) tindrà l’oportunitat d’obrir la jornada, mentre que Cristina Tamborero (13.30 h), Jordi Dalmau (15.30 h) i Rosa Clará (20.00 h) mostraran les seves col·leccions més actuals posteriorment.

La temperatura començarà a pujar el dimecres 25 d’abril, on es podrà gaudir de sis passarel·les. El dia s’inaugurarà amb un New Talent Show dedicat a dissenyadors joves, on Alejandro Resta, Mar Rodríguez, LR i Simone Marulli buscaran lluir-se davant els presents, des de les 10 hores.

Sophie et Voilà (11.30 h), Carlo Pignatelli (13.00 h), Isabel Sanchís (17.00 h), Inmaculada García (18.30 h) continuaran amb l’exhibició fins a donar pas a l’esdeveniment principal de la nit: la passarel·la de la dissenyadora libanesa Reem Acra, a les 21.00 hores.

Marylise i Rembo Styling, ambdues marques de l’empresa belga Marylise & Rembo Fashion Group (MRFG), obriran  a la jornada de dijous 26 d’abril a les 10.30 hores, mentre que Ana Torres i Isabel Zapardiez  entraran en acció a les 12.00 hores. Cymbeline (15.30 h), Marc & Maria (17.00 h), Matilde Cano i Esther Noriega (18.30 h), i finalment Yolancris (20.30 h) seran els participants de la penúltima jornada de la BBFW.

Finalment, serà Demetrios la marca que tancarà les passarel·les de la Barcelona Bridal Fashion Week 2018, a les 17.30 hores del divendres 27 d’abril, però  abans podeu gaudir dels Fashion Shows de Maggie Sotero (10.30 h), Ramón Sanjurjo (11.30 h), Carla Ruiz (13.00 h) i Sonia Peña (16.00 h).

Foto: BBFW
Un punt de trobada per als negocis

La Professional Trade Fair de la BBFW bat rècords de marques espanyoles i d’altres 28 països, amb més de 370 empreses  que han confirmat la seva presència, segons informació oficial de l’organització.

Estermaria Laruccia, directora del saló, va declarar que “el BBFW ja encapçala de nou el rànquing dels esdeveniments dedicats a la moda nupcial”, en una trobada que combina negocis i moda.

Segons els càlculs de l’organització, ha incrementat el nombre de marques expositores en un 20% respecte a la passada edició de l’any 2017.

Professional Trade Fair de Barcelona Bridal Fashion Week
Foto: BBFW