Mònica Naranjo, feliç de tornar a Andorra

La Pantera de Figueres, de veu espectacular i presència imponent, ens va dedicar uns minuts abans de la seva presentació a l’Andorra Mountain Music, on va delectar els espectadors amb un entranyable concert. Enamorada d’Andorra, Mònica Naranjo es va mostrar emocionada d’actuar al Principat.

Fotos: David Arnal Photography
Estava previst que vinguessis l’estiu de l’any passat, però la pandèmia va dificultar que fos possible. Finalment, ets aquí amb nosaltres. Ha estat dura l’espera? Què representa per tu poder mostrar el teu talent davant el públic andorrà?

És dur estar lluny dels escenaris, però la veritat és que no he estat aturada. Sempre que hem pogut, hem seguit tocant. És la primera vegada que tocaré a Andorra i certament estic molt emocionada.

Arribes a Andorra amb l’expectativa de ser partícip d’un festival multitudinari. Com et prens la possibilitat de compartir cartell amb artistes de tant prestigi?

Compartir l’escenari amb altres companys sempre és fructífer i evolutiu. L’intercanvi de disciplines musicals és el que ens fa créixer als músics.

Mònica Naranjo
Què pot esperar el públic de la gira ‘Puro Minage’ que presentes al Principat i a diferents racons d’Espanya?

Doncs un recital preciós, a piano i veu, que recull tot el repertori del meu àlbum més personal: Minage. Aquest recital el vam estrenar el mes d’octubre de l’any passat i l’acollida està sent meravellosa.

Com a icona de la defensa dels drets de les dones i els col·lectius LGBTI, quin és el teu missatge per a aquestes persones?

Que la veritable llibertat és no tenir por.

Et veus tornant aviat al Principat?

Tinc la sort de tenir grans amics andorrans, així que, la pròxima vegada que vingui, no serà a treballar sinó a gaudir de tots ells!

En quins projectes estàs treballant actualment?

Actualment, acabo de rodar com a conductora un nou reality per a Netflix, ‘Amor con fianza’, no us el podeu perdre! I, des d’ara fa un any, vaig compaginant la meva nova producció musical amb la resta d’activitat. Si Déu vol, aquest pròxim any veurà la llum. La veritat és que estic molt feliç amb la producció.