Primera edició de “Junts guanyarem aquest partit”

Mireia Ramos, Madalena Fernandes i Joan Vall engeguen el premi “Junts guanyarem aquest partit”, un esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 16 d’abril, al Centre Esportiu de l’Aldosa, amb la voluntat de recaptar diners per posar en marxa el projecte ‘Perruques’. A propòsit d’aquest projecte hem parlat amb la Mireia Ramos que ens ha explicat alguns detalls. 

En què consisteix el premi que esteu preparant per al pròxim 16 d’abril?

Farem un partit de futbol per recaptar diners per a la compra de perruques, per a dones que han patit alguna malaltia relacionada al càncer o estan fent quimioteràpia i no tenen cabell. Per això, el pròxim 16 d’abril, 10 youtubers canviaran l’ordinador i la càmera per botes de futbol. Els guanyadors del partit faran la donació del premi al Departament Social del Comú de la Massana, que fa realitat aquest projecte que hem batejat com a” Perruques”. 

Com neix aquesta iniciativa solidària?

La idea va sorgir perquè gent molt propera a nosaltres ha patit càncer i hem pogut conèixer, de primera mà, la necessitat d’augmentar el nombre de perruques per a les persones que afronten aquesta malaltia. Per aquest motiu ens vam unir 3 empresaris del país, per una banda, jo que soc consellera del Comú de la Massana i vicepresidenta del departament d’Afers Socials i, a més a més, gerent de l’empresa TN Temporalnova; la Madalena Fernandes, sòcia i gerent en Temporalnova, i el Joan Vall, que dirigeix la ferreteria Outlet Industrial. Tots tres estem implicats en aquest projecte del comú. 

Ha estat una tasca molt difícil reunir a tots els youtubers i posar-se d’acord amb ells?

No! Va ser una tasca molt fàcil perquè primer vaig fer una reunió amb dos amics youtubers i els vaig demanar la seva implicació en aquest repte, i de seguida van acceptar. Gràcies a la seva fama, i l’esforç que posaran, sabem que aquest projecte serà tot un èxit. 

De quina manera es gestionarà el premi solidari?

Es farà d’una forma molt senzilla i transparent. Els diners s’utilitzaran per fer el pagament de les despeses generades per dur a terme aquest esdeveniment i la resta es destinarà a comprar perruques de cabell natural i tractaments per tatuar les celles. 

Com la societat pot ajudar-los a fer realitat aquest projecte que teniu en marxa?

Volem donar visibilitat a un recurs que estarà a disposició de les persones que ho necessitin, aquest és el nostre desig. Aprofitem també, aquesta ocasió, per encoratjar a tots els possibles patrocinadors a involucrar-se amb nosaltres en aquest esdeveniment – el premi – “Junts guanyarem aquest partit”. 

Després d’aquest partit , teniu pensat tirar endavant un nou projecte?

De moment estem molt centrats en aquest projecte, que per nosaltres és molt important. Però no tanquem portes per nous projectes en un futur.