TIPS PER PROLONGAR EL BRONZEJAT DURANT MÉS TEMPS

Que s’acabi l’estiu és una cosa que sempre molesta una mica, però el que més molesta de tot, és que amb ell se’n vagi també el nostre bronzejat.

Les pells brunes, daurades i amb una aparença la mar de saludable comencen a perdre color per a donar pas a la tardor i l’hivern i on el to més clar inunda el nostre cos. Però, davant d’aquest problema, et donem una solució! T’explicarem com prolongar el bronzejat després de l’estiu perquè puguis mantenir el teu preciós color de pell el màxim temps possible.

Et sembla impossible? Doncs continua llegint.

Per Emma Roch

HIDRATA LA TEVA PELL CADA DIA

Has de saber que, per aconseguir perllongar el teu bronzejat, hauràs d’hidratar la pell en profunditat. Tingues en compte que, amb el canvi d’estació, la dermis es pot ressecar i, per aquest motiu, resulta imprescindible nodrir-la en profunditat i així evitar que es faci malbé i, per tant, que el teu bronzejat perdi intensitat.

EXFOLIA LA TEVA PELL DE FORMA HABITUAL

Per poder lluir un bronzejat perfecte, és important que eliminis les cèl·lules mortes que s’acumulen a la dermis i, per això, res millor com exfoliar-te amb productes naturals o amb cosmètics que comptin amb ingredients de la més alta qualitat. Amb aquesta rutina permetràs millorar la salut de la teva pell, però a més a més, faràs que la crema hidratant penetri molt més profundament sota les capes de la teva dermis.

 

BEU MOLTA AIGUA

A més de la hidratació externa, si vols mantenir el teu bronzejat, resultarà vital que augmentis el consum d’aigua per, així, hidratar el teu cos de forma interna. Recordeu que, si esteu bé per dins, estareu bé per fora, així que procureu beure d’1,5 a 2 litres al dia per millorar la salut de la vostra pell i aconseguir que el vostre bronzejat duri més temps.

ALIMENTS PER MANTENIR EL BRONZEJAT DE L’ESTIU

Has de saber que molts aliments compten amb un nutrient perfecte per preservar el color daurat de la nostra pell: sobretot els que són rics en carotens. Aquest compost és l’encarregat de proveir de vitamina ‘A’ el nostre organisme i, per tant, aconseguir que el bronzejat de la pell es mantingui de forma més duradora.
A continuació, descobrirem els aliments que NO poden faltar a la teva dieta si vols que el teu bronzejat duri fins ben entrada la tardor.

– Pastanagues: els aliments rics en carotens són els que, per normal general, tenen una tonalitat ataronjada, vermellosa o groguenca, és a dir, colors molt vius. En aquest cas, la pastanaga és un dels que aporten més quantitat d’aquest compost i, per això, és una de les hortalisses aliades de la pell bronzejada.
– Espinacs: tenen un color verd molt fort i vistós, per tant, podem deduir que són rics en aquest nutrient. En aquest sentit, altres verdures com les bledes o el bròquil també ens serviran per prolongar el bronzejat.
– Pebrot vermell: també és molt ric en aquest nutrient. Afegeix-los a la teva dieta i comença a beneficiar-te de les seves múltiples vitamines i, també, de la seva capacitat per aguantar el bronzejat durant més temps.
– Tomàquets: evidentment, una de les fruites més acolorides que hi ha és el tomàquet que aconsegueixen mantenir el color de la pell en perfectes condicions i, a més, és ideal per incloure en la nostra alimentació perquè és una font de fibra i nutrients molt poderosa.