Queen Forever omple el Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Per molt poc, Queen Forever no va penjar el cartell de sold out al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, que va tremolar amb una espectacular posada en escena que va fer que els presents gaudissin d’un molt enèrgic tribut a l’agrupació londinenca Queen.

Fotos: César De Pablos

Queen Forever a Andorra la Vella

Malgrat que no sigueu aficionats o seguidors de Queen, el del passat 3 de setembre va ser un tribut capaç de posar la pell de gallina fins i tot a la persona més reticent. Queen Forever, agrupació mallorquina de tribut de la cèlebre banda londinenca de finals del segle XX, va reviure les màgiques i enèrgiques cançons amb les quals, en vida, Freddie Mercury va ser capaç d’omplir els escenaris més imponents de tot el món.

Queen Forever a Andorra la Vella

Encapçalada per Tolo Sanders, cantant encarregat de personificar al mític Freddie Mercury, l’agrupació mallorquina va fer cantar i ballar els espectadors amb una representació molt fidel de Queen, tot i que és cert que no hi van faltar els tocs personals dels membres de la banda tribut conformada per Adrián Pujadas (Brian May), Juanjo Amengual (John Deacon), Haritz Caperochipi (Roger Taylor) i Sebastián Raimundo (Spike Edney).

Queen Forever a Andorra la Vella

Hits com ara ‘We will rock you”, “I want to break free” i “Don’t stop me know”, van ser alguns dels himnes que s’hi van sentir aquell dissabte en què els fans no es van poder resistir a desenganxar-se de la seva butaca. Per descomptat, “Bohemian Rhapsody”, una de les creacions musicals més memorables del segle passat, va ser una de les peces claus d’aquest emocionant concert tribut que té dates confirmades a Navarra, Manresa, Palma de Mallorca, Gran Canària, Madrid, Oviedo, València, entre altres.

Queen Forever a Andorra la Vella

Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que Queen Forever visita el Principat. El mallorquins ho van fer prèviament el 2019, un any després que l’agrupació tribut aconseguís ser finalista del programa Got Talent.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Queen Forever Tribute - Back to the light Tour