La 3a edició de Sabors d’Estiu venç la pluja i es consolida

Des del 26 d’agost fins al 4 de setembre, l’aparcament de l’església d’Escaldes-Engordany es va convertir en la parada obligatòria de tothom que volia gaudir d’una experiència gastronòmica i musical al cor de la parròquia.

Fotos: César De Pablos · Comú d’Escaldes-Engordany/Jonathan Gil

Sabors d'estiu 2023Les fortes tempestes del cap de setmana inaugural no van aigualir la festa a Escaldes-Engordany, que enguany va viure per tercera ocasió el festival gastronòmic i musical Sabors d’Estiu, en el qual, tant visitants com residents, a banda de gaudir de bona música, van poder descobrir diferents àpats dels xefs de la parròquia, que van canviar els seus locals per acolorides food-trucks.

La 3a edició de Sabors d’Estiu venç la pluja i es consolidaCada dia, entre el 26 d’agost i el 4 de setembre, des de les 18 fins a les 23 hores, l’aparcament de l’església es va convertir en el recinte de concerts d’aquest estiu, en el qual l’agrupació NeoN va fer l’actuació inicial entre una tènue pluja. L’endemà, La Corda Fluixa, directament des de la Cerdanya, va venir a regalar-nos les seves interpretacions en clau de pop, rock i folk, mentre que, diumenge 28, la Jaqui Lin va oferir un dels tres recitals que l’artista va programar a Andorra.

Sabors d'estiu

Sunset Dreams, aquesta vegada deixant de banda el trio per conformar un quintet, va reviure els millors èxits del pop en una tarda de dilluns també marcada per la pluja. Dimarts 30 i dimecres 31 d’agost, la festa es va animar a ritme de rock & roll i rock, gràcies a les vibrants actuacions de Violento i Old School, respectivament.

Sabors d'estiuEl setembre el va obrir Billy Boopy’s Boom, agrupació amb un repertori molt animat de rockabilly que va transportar els presents a les dècades dels 40, 50 i 60 als Estats Units. Odara Trio, el dia 2, hi va presentar una fantàstica fusió entre música pròpia, bossa nova i flamenc, mentre que l’endemà The Scarlett Brotherhood va conquerir els presents amb la seva proposta de rock, folk i bluegrass instrumental.

La cloenda de Sabors d’Estiu va anar a càrrec de dos artistes de la casa, l’Íngrid Martínez i el pianista Óscar León, que van obsequiar els espectadors amb clàssics de boleros, jazz i bandes sonores conegudes per tothom.