Avui sortim: Torna l’Andorra Shopping Festival

De l’1 a l’11 de novembre l’Andorra Shopping Festival et farà descobrir les noves tendències en moda i bellesa al ritme de la música als principals eixos comercials d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i el Pas de la Casa.

Escaldes Andorra Shopping Festival
Foto: ASF

Arriba de nou l’Andorra Shopping Festival als carrers dels Principat, al ritme de la música i amb animació per tot arreu. Mentre els vianants passegen, hi haurà una infinitat d’animacions pels carrers: concerts en directe, tallers diversos i activitats per a totes les edats; i, per rematar-ho, les jornades gastronòmiques del Principat. Tot això serà els dies 1, 2, 3, 4, 9, 10 i 11 de novembre a Andorra la Vella i a Escaldes-Engordany. Cal saber que el dia 3 de novembre, els establiments comercials dels principals eixos comercials estaran oberts fins a les 22h. D’altra banda, els dies 2, 3 i 10 de novembre també hi haurà animacions al Pas de la Casa.

Parella comprant andorra shopping festival
Foto: ASF
Canviar d’aires i deixar-se sorprendre!

Per exemple, apuntar-se als tallers Beauty Showroom, on donaran consells útils sobre moda i bellesa, també es poden descobrir les escultures de l’Street Art Shopping, gaudir de la festa als carrers amb una gran i variada oferta musical, amb concerts i animacions.  I per als que hi aniran en família, trobaran diversió assegurada per als minishoppers amb espectacles i tallers diversos.

Maquillatge beauty showroom andorra shopping festival
Foto: ASF

S’hi podran descobrir les noves tendències en moda i bellesa al ritme de la música als principals eixos comercials del país

El 10 de novembre, els aficionats a la fotografia tenen una cita amb la 4a marató fotogràfica de l’Andorra Shopping Festival, que durant tot el dia tindrà per escenari el centre urbà d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. I, per refer-se, res millor que la 12a edició de les jornades Andorra a Taula per fer un tast dels productes autòctons de la gastronomia del país, una mostra que tindrà lloc del 2 de novembre al 2 de desembre.

Concert Andorra Shopping festival
Foto: ASF

A més, un any més, aquesta edició comptarà amb la presència i suport dels partners, entre ells: Disney, Damm, Coca-Cola, Razor, Ninebot, GoPro, Morabanc, entre d’altres.

Nens andorra shopping festival
Foto: ASF