Beauty tips by Gala Perfumeries: Desemmascara la teva mascareta

Les mascaretes facials formen part del ritual de bellesa setmanal de moltes dones i homes. Amb fang i acció purificadora, amb microgrànuls, de vel… Hi ha un tipus de mascareta per a cada necessitat dèrmica.

La seva influència prové de les asiàtiques, addictes a aquest tipus de tractaments. I és que quan parlem de la pell de la raça oriental, és inevitable associar-la amb una pell impol·luta, lliure d’imperfeccions. Existeixen diversos tipus de mascaretes que et convidem a descobrir a continuació:

Fang

L’ingredient estrella d’aquest tipus de mascaretes no és altre que el fang, concretament l’argila verda, un ingredient amb propietats desinfectants que ajuda a regular la producció de greix. La funció d’aquest tipus de mascaretes, és la de purificar i netejar el rostre en profunditat, gràcies al seu poder astringent. El manual d’ús de la seva aplicació passa per aplicar-les amb l’ajuda dels dits o d’una brotxa i deixar-les actuar durant 10 o 15 minuts. Seguidament es retiren amb aigua tèbia.

BIOTHERM. Wonder mud. Mascareta purificant a base d’argila i minerals amb textura lleugera.

Biotherm wonder mudExfoliant

Les mascaretes amb acció exfoliant és caracteritzen per incloure petits microgrànuls que un cop aplicats sobre el rostre contribueixen a realitzar un suau massatge mitjançant moviments circulars, amb l’objectiu d’aconseguir una pell suau i lliure de cèl·lules mortes.

LANCOME. Energie de vie, le masque exfoliant illuminateur & purificant. Mascareta exfoliant amb pell de llimona i jojoba natural que exfolia la pell suaument a fi d’aconseguir una dermis lluminosa i purificada.

mascareta lancome energie de vieEn crema

Les mascaretes en crema són les més comuns de totes. Aporten un extra d’hidratació gràcies a la seva textura cremosa, la qual cosa les fa ideals per a pells seques.

CLINIQUE. Sculptwear. Mascareta reafirmant per a tot tipus de pells que enforteix l’estructura de col·lagen natural de la pell.

crema mascareta cliniqueAmb vel

Elaborades amb un vel de cel·lulosa i impregnades en principis actius molt variats com poden ser l’àcid hialurònic o el col·lagen. És col·loquen al rostre i es retiren al cap de 15-20 minuts sense necessitat d’esbandir el producte. Per si no ho sabies, són les més demandades entre les coreanes.

LANCOME. Advanced Genifique hidrogel melting mask. Masacreta d’hidrogel amb efecte flash que conté la tecnologia del sèrum Advanced Genifique.

mascareta Lancome de vel gala perfumeries