De compres per la màgica ciutat de Nova York

Viatges Emocions fa una proposta singular: un viatge per anar de “shopping” a Nova York, amb volta nocturna, visita a l’Empire State i una volta pels “outlets” de Jersey Gardens.

Són només cinc dies, però intensos. La sortida està prevista per al 3 de desembre i la tornada, el 8. Se surt de Barcelona a mig matí i s’arriba a Nova York cap a migdia. L’endemà, es fa una volta per la ciutat i amb visita a l’estàtua de la Llibertat. La visita comprèn el Lincoln Center, la casa Dakota, Strawberry Fields, Central Park, Harlem, la Cinquena Avinguda on es va als museus Metropolitan, Frick i Guggennheim.

Ciutat Nova YorkEs preveu una parada al Rockefeller Center, St. Patrick’s, per després anar cap al baix Manhattan, on es visitarà Broadway, Times Square, Greenwich Village i Soho, on hi ha galeries, restaurants gurmet i botigues d’última moda. Tot seguit es visitarà Chinaown, Wall Street i Battery Park.

Jersey Gardens és el paradís dels “outlets”, a Nova Jersey, a mitja hora de Nova York

L’endemà, el viatge segueix cap a Jersey Gardens, el paradís dels “outlets”, a l’estat de Nova Jersey, que és, sens dubte, un dels millors outlets de prop de Nova York. El centre està situat a mitja hora de Manhattan i compta amb més de 200 establiments distribuïts en dues plantes, amb botigues de les marques Abercrombie, Nike o Hollister & Co, entre moltes altres. El més interessants és que es poden trobar articles rebaixats a menys de meitat de preu. A més, compta amb diversos locals de restauració i entreteniment per passar el dia i desconnectar de tant “shopping”.Centre Comercial Jersey Gardens

L’endemà es fa una passejada nocturna per la ciutat amb pujada al pis 86 de l’Empire State Building, una panoràmica difícil d’oblidar. Abans, però, els viatgers hauran pogut gaudir de temps lliure per la ciutat i d’un creuer per la badia amb vistes panoràmiques de Manhattan.

Ciutat Nova York Estats UnitsEl retorn està previst per al dia 7 de desembre i l’endemà al matí s’arriba a Barcelona, des d’on es retorna cap a Andorra, després de cinc dies extraordinaris.

Destins recomanats per Viatges Emocions
Tel. (+376) 829 044 (Oficina Escaldes) | 806006 (Oficina Andorra) | 807 900 (Oficina Andorra)