WEGO, manteniment segur per al teu vehicle

Sovint el manteniment del vehicle representa un maldecap i una pèrdua de temps. WEGO està aquí per ajudar-te! Et proposem diferents serveis de recollida i lliurament de vehicles, per dur a terme diversos treballs de manteniment d’aquests vehicles.

Wego clau servei mecànicMentre ets a casa, a la feina, comprant o al gimnàs, siguis on siguis, recollim el teu vehicle i el portem a fer el canvi de rodes d’hivern o estiu, a muntar pneumàtics nous, a passar la ITV, al taller mecànic o al rentador, i te’l lliurem una vegada realitzada la feina.

WEGO SpaSi a més no disposes d’espai per guardar les rodes o pneumàtics, o prefereixes la comoditat de no haver-los de moure cada canvi de temporada, WEGO també t’ofereix el servei de guarda-rodes. Et guardem les rodes a les nostres instal·lacions i podràs fer-les servir en el moment que les necessitis.

Servei ITV WEGOWEGO pensa en el teu benestar i la teva comoditat; per això, si necessites qualsevol altre servei relacionat o no amb el teu vehicle, contacta amb nosaltres i mirarem de poder-te ajudar.