Beauty Tips by Gala Perfumeries: fragàncies d’estiu

L’estiu convida a escollir fragàncies diferents de la resta de l’any. Una de les raons principals és la temperatura. I és que la calor afecta la velocitat i la intensitat amb la qual les molècules del perfum es volatilitzen sobre la pell. 

És per aquest motiu, que durant aquesta època de l’any en la que les temperatures s’eleven, et recomanem que utilitzis aigües de colònia en comptes de perfums, així com fragàncies amb ingredients cítrics, fruitals o florals. Descobreix aquest mes la selecció d’aromes d’estiu que hem preparat per a tu: 

Per a elles

Guerlain. Aqua Allegoria Flora Cherrysia.

Aporta la frescor  d’una colònia i la fixació del perfum Guerlain. Entre els seus ingredients destaquen la bergamota de Calabria, la mandarina basílica, La rosa rossa, el coconut Fizz, la llimona verda i la pera granita. 

Guerlain

Escada. Miami Blossom.

Glamurosa i divertida, és un eau de toilette que s’inicia amb síndria fresca i notes de pinya combinades amb una barreja de flors elegants com el nard, el tiaré i el gessamí.  

escada

RochasEau de Rochas Escapade Exotique.

Floral, sorprenent i lluminosa que pertany a la família olfactiva floral afruitada. Conté un aroma exòtic de notes olfactives enèrgiques, i femenines de grosella negra i taronja sanguina, i un cor de meló, síndria i gessamí.  

Issey MiyakeL’eau d’Issey Pure Shade of Flower.

El seu aroma està inspirat en la lluminositat alegre que aporta una flor tropical. Pertany a la família olfactiva floral fruital. La fragància s’inicia amb la lluminositat afruitada que proporciona el cassis i s’esvaeix cap a un cor d’hibisc, refrescant i tendre. El sàndal suma elegància i calidesa. 

D&G. Light Blue Sun Limited Edition.

Convida a reviure el primer romanç de l’estiu. La sortida la protagonitzen notes cítriques com la llimona italiana i la poma Granny Smith atenuades per una generosa onada d’aigua de coco. En el cor trobem el gessamí i la rosa blanca que donen vida a una barreja de nèctar floral banyat pel sol. Per últim l’almesc provoca una estela hipnòtica que persisteix sobre la pell. 

D&G

Per a ells

Halloween. Man X.

És una fragància de la família olfactiva oriental. Les notes de sortida són el cardamom, la lavanda i la llimona. Les notes de cor són el whisky, el cafè, el cuir i la canyella. I les notes de fons són la fava tonka, l’ambre i l’encens. 

halloween

Hugo BossReversed.

Conté l’energia cítrica de la bergamota i l’aranja, la intensitat aromàtica de l’essència de romaní i un toc fresc de vetiver de Tahití. 

Hugo Boss

Issey MyyakeL’eau d’Issey Pour homme Shade Of Lagoon.

Pertany a la família olfactiva afustada aquàtica. Les notes de sortida són l’aranja, la llima, el gingebre i el cardamom. Les notes de cor són el gerani, el xiprer i les notes marines. Finalment les notes de fons les compon el vetiver, el cedre, l’ambroxan i l’almesc. 

Issey Myyake

D&G. Light Blue Sun Pour Homme Limited Edition.

El còctel fred de la bergamota italiana i l’aranja gelada es fa poderós gràcies l’aroma intens especiat i vibrant del gingebre. La calidesa del cedre i el xiprer evoquen el poder del sol de migdia. Finalment les notes de fusta de molsa de roure i el sensual almesc blanc dominen les notes de fons. 

D&G