Beauty Tips by Gala Perfumeries: El vermell de llavis perfecte

Trobar el vermell de llavis que millor va amb la teva pell i la teva personalitat no és tasca fàcil.

M·A·C Cosmètics, ubicats a l’Av. Carlemany 58 d’Escaldes-Engordany i a l’Edifici Sol d’Or (encreuament C/Sant Jordi amb Av. d’Encamp) del Pas de la Casa, ens dona una classe magistral quant a labials de color vermell, perquè trobis el vermell de llavis que més s’adiu a tu.

Ruby woo

És el vermell explosiu per excel·lència de la marca de maquillatge MAC i un dels labials més venuts del planeta! Es tracta d’un vermell fred amb una subtonalitat blava que potencia el blanc de les dents. Aporta un acabat extremat i envellutat que afavoreix a totes les boques.

Pintallavis vermell Ruby WoodRussian Red

Té una tonalitat vermella clàssica. És perfecte per a aquells llavis que busquen una textura mat lleugerament cremosa, ja que llisca amb facilitat en aplicar-lo. Ideal per a les que sempre van amb presses!

Russian Red Mac VermellDiva

Té una tonalitat bordeus molt sofisticada. És la tonalitat perfecta per a aquelles que no els agrada els vermells massa cridaners.

Pintallavis vermell DivaRetro Mate Dance with me

Amb acabat mat és la versió líquida que garanteix una duració de vuit hores inalterable amb un acabat líquid intensament saturat.

Pintallavis Vermell Retro Mate Dance with meDangerous

Amb textura cremosa i acabat ultra mat es presenta amb una tonalitat vermella i ataronjada capaç d’il·luminar qualsevol llavi.

Pintallavis Vermell Dangerous MACMandarino

Gràcies a la seva textura envellutada deixa un vel de color en els llavis al mateix temps que els condiciona i hidrata. El resultat? Una sensació suau i lleugera en uns llavis mat.

Pintallavis Vermell MAC Mandarino