Love It, versions per a gaudir del gipsy swing

Love it és un grup andorrà de música Gipsy format per Carina Ventura (veu), Landry Riba (contrabaix) i Héctor Pérez (guitarra). El grup com a tal neix el 2013, quan Carina Ventura, per desenvolupar una idea personal, contacta amb Héctor Pérez, músic que en aquell moment està tocant amb Landry Riba en un grup de Jazz Fusió.

Banda Love ItDesprés d’un any de treball col·lectiu i de nombrosos assajos, comencen a actuar en diversos espais i esdeveniments, aconseguint innovar en passar versions originals clàssiques i contemporànies pel seu particular sedàs d’estil manouche que els caracteritza. El 2016 inicien l’enregistrament del seu primer disc, que finalitzen el 2017, i li donen el mateix nom del grup, “Love it”. Aquest disc agrupa nou peces, algunes de les quals força conegudes com Smoke on the water, de Deep Purple, Eye of the tiger, de la banda sonora de Rocky, o Bad romance, de Lady Gaga.

Grup Love ItLove it és una de les bandes més actives d’Andorra, i es caracteritza per la seva expressió polifacètica, passant del registre “gipsy” clàssic al del jazz manouche,o a adaptar temes pop dels anys 80 (entre altres, de Michael Jackson) o més actuals (Lady Gaga, Rihanna…).

Retrat del grup Love ItL’any passat van editar un primer videoclip, Eye of the tiger, un treball curós, realitzat amb el suport de la SDADV i del Govern, sobre el tema Eye of the tiger del grup Survivor, gravat a l’Era de Casa Rossell d’Ordino, en el que l’escenografia, la música, el ball i el vestuari ens fan viatjar en el temps, retrocedint-nos als anys 30 del segle xx.