Hair Contouring: la tendència de les estrelles

El Contouring és una d’aquestes tendències que van arribar per quedar-se; tant és així que ara tenim una variant: l’hair Contouring. En tractar-se d’un joc entre colors clars i foscos, permet crear ombres en llocs estratègics, mentre que aporta llum a certs punts per aconseguir l’efecte d’uns pòmuls marcats, un rostre més esvelt i difumina imperfeccions facials. Ara, aquesta tècnica es trasllada als cabells per mitjà d’una barreja de tons que t’ajudarà a transformar la teva aparença, sense necessitat d’usar ni una gota de maquillatge.

Per dominar l’hair Contouring, caldrà que t’apropis al teu estilista de confiança per crear una barreja de tons, que et permetran esculpir el teu rostre i accentuar alguns trets. Tot mentre afegeix dimensió i moviment a la teva cabellera, fent-la lluir molt més abundant i amb aquest anhelat efecte 3D que tan de moda está actualment.

Aquest efecte també el podràs aconseguir amb el maquillatge, els colors i els punts de llum, que dependran de la forma del teu rostre i de l’efecte que vulguis aconseguir. Per exemple, si tens una cara rodona, és recomanable que a la part frontal s’afegeixin flocs lleugerament més clars, la qual cosa emmarcarà i il·luminarà l’àrea, fent-la lluir més estilitzada. La clau del seu èxit està en el fet que no hi hagi més de quatre tons de diferencia, entre el color de la base i el tint, ja que això pot provocar que el resultat llueixi artificial. Pren nota!