Revolució en el teu necesser: novetats tecnològiques de bellesa que milloraran la teva vida

Ha arribat la nova generació de gadgets que et faran la vida més fàcil. Inclou-los sense esperar més a la teva rutina de bellesa, no et defraudaran.

60 segons

Aplica la teva base en tot just un minut amb el nou capçal Sonic Foundation de Clarisonic (35 €). Genera, ni més ni menys que, 18.000 microoscilacions per minut per deixar-te una pell de somni. Es pot usar amb crema BB / CC, corrector, imprimador, ressaltador líquid i producte de contorn, deixant una pell uniforme. ¿El millor? Hauràs de fer servir menys maquillatge.

Cos + rostre

L’Activ’feel beauté de Feeligold (199 €) és un tot en un: redueix les arrugues, les brillantors i els granets a la cara i a més a més, lluita contra la cel·lulitis. Aquest petit miracle es deu a la penetració dels seus principis actius, gràcies a la microestimulació.

Activ'feel beauté, de Feeligold

Somni perfecte

Una altra petita revolució per al somni és el disc Dodow (49 €). Deixa-ho en la teva tauleta de nit i s’encarregarà de difondre una llum LED que et donarà el ritme de respiració (6 per minut) per ajudar-te a dormir més ràpidament. Si pateixes d’insomni, és el teu gadget.

Dodow

Amb cap

Aquest curiós objecte que es col·loca com un casc va néixer producte de la recerca de dos estudiants francesos. El Bandeau Dreem (499 €) es proposa estimular la fase de son profund per optimitzar les teves nits gràcies al control d’ones cerebrals.

Bandeau Dreem

Exfolia

El raspall 3.0 ageLOC LumiSpa de Nu Skin (211,20 €) canviarà la teva rutina de bellesa gràcies al seu sistema de rotació que neteja en profunditat, exfolia i il·lumina la pell. Acomiada’t de les toxines i dels porus oberts, la teva pell quedarà de luxe en només una aplicació.

raspall 3.0 ageLOC LumiSpa de Nu Skin

Esfera màgica

La seva forma i color cridaran (amb raó) l’atenció. La mascareta intel·ligent Ufo (Ur Future Obsession), de foreo (279 €) permet en tot just 90 segons tancar els porus i reforçar la pell gràcies a la calor i les pulsacions T-SONIC. Compta també amb una gamma de teràpies per llum LED que lluita contra l’edat i l’acne. Petit i lleuger, el podràs portar, fins i tot de viatge. Què més pots demanar?