Aquesta temporada no podia faltar la moda amb orgull

El juny ha sigut el mes de l’Orgull. És per això que el sisè mes de l’any s’ha convertit en el mes per antonomàsia per a celebrar i reivindicar la igualtat i la diversitat. Seguint el rastre d’anys passats, moltes firmes de moda s’han sumat a la causa i han llançat petites col·leccions càpsula amb segell Pride, comptant moltes d’elles amb finalitats benèfiques. Dockers, Under Armour, Convers o Calvin Klein, són algunes de les marques que s’han unit a la causa i posar una mica de color en aquests temps tan complicats. Vols sentir els colors de la bandera Arc de Sant Martí? Pren nota d’aquesta selecció de peces i complements, tan alegre com festiva.

VERSACE. 60 €

La firma italiana ha llançat una col·lecció càpsula molt elegant, al mateix temps que acolorida, en què incorpora la bandera de l’Arc de Sant Martí en les seves peces. Part dels beneficis d’aquesta col·lecció seran donats a organitzacions com ara Trans LifeLine i Trans Latin @ Coalition, a les que ajudaran a millorar la seva plataforma de donacions.

Calcotets Versace

JEAN PAUL GAULTIER, 92 €

El perfum més icònic de la marca francesa, ‘Le Mâle’, es vesteix amb la bandera LGTBI + amb motiu del dia d’Orgull 2020, que coincideix amb els 25 anys de la fragància. Es tracta d’una edició limitada, de 125 ml, que estarà disponible a partir del 15 de juny.

Perfum de l'orgull de Jean Paul Gaultier

Vambes ADIDAS. 159,75 €

Vambes Adidas

Camisetes de DOCKERS. De 19 a 49 €

Camisetes DOCKERS

Happy socks també s’uneix al moviment (c.p.v.)

Happy Socks

DIESEL EYEWEAR

La divisió d’ulleres de sol de Diesel se suma a la celebració del mes de l’orgull amb dues noves versions d’un model clàssic. En aquesta ocasió, les patilles es tenyeixen dels colors de la bandera, conservant la muntura transparent tan característica.

Diesel Eyewear

Accessori de mòbil de BLUELOW (c.p.v.)

BLUELOW

Polo de BANANA REPUBLIC (c.p.v.)
Polo Banana RepublicSWATCH
SWATCH