Lluita contra la cel·lulitis i la retenció de líquids

Sabies que et pots sentir i et veuràs magnífica prenent begudes naturals que ajuden a combatre la cel·lulitis? És necessari lluitar cintra aquesta inflamació per ajudar a afavorir una bona circulació sanguínia i per disminuir la retenció de líquids, així que pren nota. 

TÉ VERD 

Descobert a la Xina fa segles, aquesta infusió té moltíssims beneficis. Entre ells, ajuda a fer que el metabolisme sigui més ràpid, estimulant la crema de greix. A part, és antioxidant. És recomanable prendre’l a primera hora del matí, ja que garanteix una bona dosi d’energia. 

SUC D’ESPINACS 

Aquesta verdura és un potent antiinflamatori i una font enorme de potassi, magnesi, ferro i calci, però sobretot, és rica en fibra. Aquest és el component que provoca l’absorció de greixos, que són els que s’acumulen a les cel·lulitis. 

 

SUC DE PINYA 

Aquesta fruita té un alt contingut de bromelaïna, un compost antiinflamatori que ajuda al cos a cremar greixos. A més a més, la pinya també té un alt efecte diürètic que permet lluitar contra la retenció de líquids que causen sensació d’inflor. 

democrates andorra