Perdre pes sense fer esport, és possible!

Sabem que no tothom gaudeix anant al gimnàs i exercitant-se entre màquines i peses. Per tots aquests, tenim bones notícies: un 70% i 80% de la pèrdua de pes és gràcies a la dieta, així que et donem alguns secrets i consells perquè els puguis tenir en compte. 

ESMORZA COM UNA REINA 

Creure que no esmorzar aprima, és un error. Tot al contrari. Fer una bona ingesta d’aliments a primera hora activa el metabolisme i facilita el procés de cremació de greix, però no pot ser un esmorzar qualsevol, sinó que ha de tenir gran quantitat de proteïnes per ajudar a controlar la gana durant el dia. 

BEU MOLTA AIGUA 

L’aigua combat la retenció de líquids i, conseqüentment, ajuda a la pèrdua de pes. A part, té un efecte calmant que farà que mengis menys. 

DESCANSA  

Si no descanses suficient, el cos et demanarà menjar per aconseguir energia. Així que ja ho saps. Toca dormir entre 7 o 8 hores per tenir una vida saludable. 

CONTROLA LES CALORIES 

Augmentant la ingesta d’ous, peix, llegums o quinoa, el teu cos gastarà més calories sense necessitat de fer esport. Recorda que són les proteïnes les que s’encarreguen de cremar el greix. 

 

CAMINA 

Una cosa és prescindir del gimnàs, i l’altra és no fer gens d’esport. És recomanable caminar una hora al dia, com a mínim, per mantenir la massa muscular i la força. 

democrates andorra