Beauty Tips by Gala Perfumeries: les noves fragàncies del 2019-2020

El mes de setembre és un mes de novetats en el camp de la perfumeria i les fragàncies Descobreix les propostes olfactives per aquesta tardor-hivern 2019-2020.

IDÔLE. Lancôme. Eau de parfum

El futur de les fragàncies arriba a la Maison francesa. Per a totes aquelles dones que somnien en gran. Dones pioneres. Fortes. Optimistes. El moment és ara. Sigues el teu propi ídol. La seva imatge és la Zendaya. És una fragància femenina que pertany a la família olfactiva xipre floral, creada per les perfumistes Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadege le Garlantezec.

IDÔLE. Lancôme. Eau de parfumLibre. Yves Saint Laurent. Eau de parfum

És la nova fragància de la llibertat, una fragància de declaració per a aquelles dones que viuen segons les seves pròpies regles. Amb la Dua Lipa d’ambaixadora i la “cassandra” d’YSL que decora l’ampolla, la novetat femenina de la casa de modes francesa pertany a la família olfactiva oriental fougère. Creada per els perfumistes Anne Flipo i Carlos Benain, les notes de sortida són la mandarina, la lavanda, les groselles negres i el petit grain. Així com les notes de cor són el gessamí, la lavanda i la flor de taronger. Per acabar les notes de fons les protagonitza la vainilla de Madagascar, el cedre, l’àmbar gris i l’almesc.

Libre. Yves Saint Laurent. Eau de parfumK by Dolce & Gabanna. Eau de toilette

K és un perfum que celebra una nova era de la masculinitat. Mariano di Vaio n’és la seva imatge. Masculí, autèntic, captivador. La firma italiana Dolce & Gabanna ens sorprèn amb una novetat perfumista masculina que pertany a la família olfactiva afustada aromàtica. Les notes predominants de la qual són els cítrics: la taronja sanguina i la llimona siciliana.

K by Dolce & Gabanna. Eau de toiletteBad boy. Carolina Herrera. Eau de toilette

La fragància femenina Good Girl ja té la seva contrapartida masculina gràcies a Bad Boy: explosiu, modern i sofisticat. Per a homes segurs de qui són. Amb Ed skrein (Daario Naharis en la serie Game of Thrones) d’ambaixador, tenim un nou perfum masculí que comparteix ingredients amb la seva companya, com el cacau i la fava tonka, elements que contrasten amb la força del cedre i la virilitat i frescor aromàtica de la sàlvia.

Bad boy. Carolina Herrera. Eau de toiletteNOVES MARQUES

El Ganso

La firma de roba per a homes, El Ganso s’estrena en el món de la perfumeria, gràcies al llançament de 4 noves fragàncies masculines: After Game, una oda als valors esportius. És tracta d’un eau de toilette amb notes cítriques i afustades. Friday Edition, un perfum fougère oriental. Part Time Hero, una fragància protagonitzada per l’almesc i els cítrics i Bravo Monsieur, aromàtica i afustada.

El GansoAristocrazy

L’etiqueta Aristocrazy, pertanyent a la firma Suárez, s’alia amb Puig per llançar una col·lecció de tres fragàncies. És tracta de 3 eau de toilette: Brave, Intuitive i Wonder. Les tres essències tenen un punt transgressor propi de la marca gràcies a el tap que les recobreix amb forma de joia i amb les siluetes més emblemàtiques de la casa de joieria espanyola.

Aristocrazy