Copenhagen està de moda

La setmana passada va donar lloc l’anticipada edició SS20 de la Copenhagen Fashion Week, on les daneses van mostrar les tendències de la temporada i el street style es va convertir en la veritable passarel·la de moda. 

Destacades firmes com Rodebjer, Stand Studio, Mark Kenly Domino Tan, van presentar inigualables propostes i van imposar noves formes de vestir amb siluetes voluminoses, detalls frunzits i tons vibrants a la Copenhagen Fashion Week. Però, ¿les coneixes?

Cecilie Bahnsen

Col·lecció rere col·lecció, Bahnsen ha sabut mantenir una essència completament romàntica i delicada. Totes les peces són de construcció impecable amb materials suaus i amb aplicacions de plomes, però, els elements representatius de la firma són les siluetes voluminoses i els detalls a l’esquena com llaços i monyos.

Les seves desfilades s’han convertit en les més esperades cada temporada i aquesta vegada, la dissenyadora danesa va crear un balanç perfecte entre organdí de seda, encaix i brocats en tons rosa, groc, blanc i negre. A més, les plomes i mànigues bombades van jugar un paper molt important i les sandàlies brodades de flors van acompanyar cada look.

Copenhagen Fashion WeekRodebjer

Siluetes fluides i textures són els elements que representen a Carin Rodebjer, qui dirigeix ​​la seva pròpia marca des de 1999. Aquesta temporada va optar per fusionar la cultura marroquina amb túniques i mastegades, i la novaiorquesa amb peces de sastre i Knitwear. Espurnes metàl·liques, serrells i transparències són els elements clau, però, les tècniques de drapejat es van utilitzar per a la construcció de les siluetes i com a accessoris estrella van ser els monyos XXL.

Copenhagen Fashion WeekBy Malene Birger

Els tons neutres i els tons vibrants van crear l’harmonia perfecta amb siluetes fluides i construïdes de tèxtils frescos i lleugers com charmeusse de seda, cotó i lli. Les mànigues bombades i peces oversized van ser protagonistes i una fusió de motius gràfics a l’estil patchwork i línies rectes ens van enamorar per complet. A més, les costures visibles i els detalls frunzits van jugar part important dins de la col·lecció i els accessoris com bosses, barrets, polseres i anells van robar tota l’atenció. Com un plus i detall únic, un abric de llana amb mànigues voluminoses es va convertir en la peça estrella de la desfilada.

Copenhagen Fashion WeekMark Kenly Domino Tan

Famós entre la Família Reial Danesa per crear peces de sastre inigualables i innovar en l’ús de tèxtils, Domino Tan va idear per a aquesta edició del CPHFW una col·lecció com una oda a l’elegància i al poder femení que respecta les tècniques artesanals tradicionals amb siluetes construïdes de tèxtils lleugers com gasa i organdí de seda, contrastades amb tapetes brillants i texturitzades. El teixit de punt es fusiona harmoniosament amb peces de cotó i les línies rectes afegeixen el balanç perfecte. Les capes conformen el volum i els tons neutres com beix, blanc i gris i contrasten amb tons blau vibrant. A més, pumps de cuir van acompanyar cada look.

Copenhagen Fashion Week

democrates andorra