Ribe Clinic, pioners de la criolipòlisi per a la reducció del greix localitzat

Tractar eficientment el greix localitzat ja no serà mai un problema. Amb l’experiència de Ribe Clinic i el dispositiu Allergan Coolsculpting®, amb el qual es garanteix una reducció de greix per refredament controlat, podràs tractar aquelles zones del teu cos que tant et preocupen.

Fotos: César Vidal / Allergan

A banda dels resultats favorables que, sens dubte, han contribuït a consolidar Ribe Clinic com a un referent de la medicina estètica, la innovació ha jugat un paper fonamental innegable en la carrera de la prestigiosa Dra. Adriana Ribé. Tant a la seva clínica a Barcelona, com al recinte inaugurat el passat mes de setembre al Centre Júlia, Ribe Clinic compta amb el millor equipament i tecnologies aplicades a la medicina estètica i els tractaments antiaging.

Equip de Ribe ClinicSeguint aquesta línia, Ribe Clinic by Júlia va introduir en la seva clínica el dispositiu Allergan Coolsculpting® que, mitjançant la criolipòlisi, permet reduir el greix localitzat que a vegades ens resulta molt difícil reduir amb tècniques convencionals. La criolipòlisi es defineix com el tractament del greix amb fred controlat i precís, que permet identificar les cèl·lules grasses subcutànies. Les cèl·lules tractades es cristal·litzen i es destrueixen, perquè després, de manera natural, el cos processi els greixos i els elimini.

La Dra. Sanjuan afirma que els primers resultats del tractament es poden apreciar a partir de la segona sessió

Hi ha ocasions en les quals, malgrat l’exercici i les dietes estrictes, certes zones del cos necessiten un cop de mà. És aquí quan la criolipòlisi es presenta com una alternativa fiable que, tal com ho assegura la Dra. Mònica Sanjuan Almacellas, de Ribe Clínic by Júlia, no representa riscos per a la salut. “Un dels principals avantatges rau en el fet que el tractament no és invasiu i no cal cap intervenció quirúrgica per a eliminar el greix localitzat. Si bé poden sorgir efectes secundaris, són efectes molt lleus. A vegades, en acabar la consulta, es pot apreciar un envermelliment parcial de la zona tractada. També pot sorgir un entumiment que pot durar entre uns dies i un parell de setmanes que, tot i que no és molest, representa una disminució de la sensibilitat en la dita zona”, va explicar la metgessa, qui va afirmar que el resultat és molt similar al d’una liposucció.

Màquina Allergan de coolscupltingParlant en termes quantitatius, la criolipòlisi pot reduir les cèl·lules grasses fins a un 27% després de 6 mesos de tractament en múltiples zones problemàtiques, com ara la part inferior del mentó, la zona del sostenidor (només en dones), el pit (només en homes), la part superior dels braços, l’esquena, el costat, l’abdomen, els glutis, les cartutxeres i la cara interior dels malucs. 52 estudis científics, realitzats arreu del món, certifiquen l’eficàcia i seguretat de la criolipòlisi com a procediment no quirúrgic.

Al nostre país, el tractament de criolipòlisi amb el dispositiu Allergan Coolsculpting® s’aplica en exclusiva al centre Ribe Clínic by Júlia, de la mà del seu grup d’excel·lents professionals, que t’ajudaran a aconseguir la figura que sempre has somiat.

Ribe Clinic by Júlia | Av. Carlemany, 115. Centre Júlia. AD700 Escaldes-Engordany | +376 892 200 | ribeclinic@centrejulia.com

Dra. Sanjuan i Dra. Ribe